Galerija Polina Nioly Polina Nioly - 1 Polina Nioly - 2 +6 Polina Nioly - 3

Nema šanse da ti već tko zna koliko puta nije na TikToku izletio neki od videa navodno velike i bogate filmske zvijezde Poline Nioly, koja je odrasla u siromašnoj ruskoj obitelji, a danas je hollywoodska diva.

Postoji toliko scamova gdje god se okrenuli, a ovo je samo jedan od njih, ali trenutno najveći na društvenim mrežama. Djevojka Polina Nioly svima nam izletava na TikToku i sigurno si se i ti zapitala tko je ona. Predstavlja se kao velika hollywoodska zvijezda, a nisi nikada čula za nju? Nisi jedina. Videi joj uvijek budu toliko inspirativni da nam dođe da se ustanemo s kauča i krenemo nešto raditi. Njena priča koju stalno spominje je da je došla iz siromašne ruske obitelji i da se svojim trudom i talentom probila u Hollywoodu i da je sada bogatašica koja živi glamuroznim životom o kakvom većina može samo sanjati. Sada su ju ljudi počeli prozivati jer izgleda kao velika prijevara.

 

@veajlo #fyp #foryou #foryoupage #serbia #balkan #greenscreen ♬ original sound - jebem vas u mozak

 

I u komentarima je jasno da velika većina dijeli to mišljenje. Jer ako je tako velika glumica ili producentica, kako to da nismo svi čuli za nju? Ispada da je radila na samo tri filma, sva tri loša i nepoznata. Ona joj sigurno nisu mogle osigurati takav luksuzni život kakav prikazuje da ima. U jednom od njih je glumila, a u ostala je dva producentica. Njeno je pravo ime Polina Pushkareva. I ako pogledaš njene društvene mreže, jasno je da živi na visokoj nozi, ali je isto tako i jasno da to nije zahvaljujući njenoj filmskoj karijeri.

 

 

Očigledno je da tu nešto ne štima i mnogima je dosta takvih njenih videa. Napravila je i profile na različitim jezicima, za različite države, pa tako ima i srpska verzija, koja nam redovito svaki dan izleti dok skrolamo TikTokom. U komentarima su svi uvijek oduševljeni njenom pričom. Jer kako i ne bi bili! Djeluje kao bajka.

 

@nioly.serbia ko jos ima takav osecaj ? #fypbalkan #fypsrbija #polinanioly #fyphrvatska #viral #foryousrbija ♬ Paro - Nej

 

Iako djeluje kao inspirativna i može pomoći dati ti motivacije, nažalost, sve se više čini da ta priča nije istinita. Neki ju uspoređuju i s pričom o prevarantici Anne Sorokin, koja je također sve scamala da je bogata, a o kojoj je snimljen i dokumentarac 'Inventing Anna'.

 

@nepherdwen it’s giving Anna Delvey #inventinganna #fyp #nioly #scam ♬ exile - Taylor Swift

 

Kako je Polina stekla bogatstvo i je li to zapravo pravo njeno bogatstvo i o čemu se tu točno radi, za sada nitko sigurno ne zna. Sljedeći put kada vidiš neki njeni video, uzmi ga s dozom sumnje i opreza.

Duška Stepanov i uhođenje taksista Sve više cura objavljuje poruke koje dobivaju od dostavljača – poznatu TikTokericu je taksist čak i uhodio

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

tiktok prevara polina nioly Tko je ona misterij

Još vijesti