Galerija Borna Rastović i Martina Vuletić - 2 Borna Rastović i Martina Vuletić - 1 Borna Rastović i Martina Vuletić - 3 +3 Borna Rastović i Martina Vuletić - 4

Nije loša ideja tu i tamo organizirati neki poseban spoj. To ne mora biti ništa ekstravagantno niti skupo, a ovo je najbolji dokaz toga. Svi su oduševljeni slatkim spojem koji je dobila Martina Vuletić.

Cure će češće biti oduševljene nekom jeftinom, ali kreativnom idejom za spoj, nego nekom skupom koja nije toliko posebna. Svi volimo vidjeti da je drugoj strani stalo, da nas sluša i da zna što volimo. Borna Rastović i Martina Vuletić su jedan od onih parova s društvenih mreža koji su pravi #couplegoals. Ne pričaju previše o svojoj vezi i daju pratiteljima samo mali uvid u svoj privatni život, a od drama nema ni D. Rasta je sada svima pokazao kakav je spoj organizirao za Martinu, a neki od pratitelja su oduševljeni idejom. Nije napravio ništa ludo ni skupo. Samo je odnio madrac s kreveta u boravak gdje mu je TV i nakupovao raznih grickalica i čokoladica da imaju uz gledanje filma. Dekice, jastučići i svijeće su pomogli stvoriti cozy atmosferu!

 

@osamrastadevet Jedan stari video❤️ @ᴠᴜʟᴇsɪᴛᴀ #8rasta9 #balkan ♬ original sound - 𝟖𝐫𝐚𝐬𝐭𝐚𝟗

 

Ovakvu filmsku večer nije teško napraviti, a plus je ako imaš TV u sobi jer onda možeš samo skinuti madrac na pod bez da ga igdje nosiš. Nekada su najjednostavnije ideje baš one koje su najbolje. Netko je u komentarima čak i priznao: "Nervira me lik, ali ovo mu je fora".

 

 

Sljedeći put kada će vam nedostajati ideja za spoj, a želite napraviti nešto posebno, rekreirajte ovakvu filmsku večer.

Hamburger Hrana koju je pametno izbjegavati prije odlaska na spoj: 10 jela koja će te sabotirati

Cura i dečko Umjesto još jedne kave ili druženja kod nekoga doma: 10 ideja za drugačije proljetne spojeve s dečkom

Martina Vuletić Borna Rastović rasta spoj ideja za spoj filmska večer kako organizirati kreativna ideja za spoj jeftina ideja za spoj

Još vijesti