Hobotnica za tuširanje

Ukoliko padaš na slatke stvari, onda moraš znati i za ovu. Radi se o želatinastoj hobotnici za tuširanje. Apsolutno je slatka, prefino miriše i razumijemo zašto je postala viralna.

Lush je mjesto na kojem ćeš pronaći prefine i mirišljave stvari, ali neki ovakvi biseri ti mogu promaknuti! Što bi bilo šteta. Ovog puta je cure zaludjela hobotnica za tuširanje. Radi se o želeu za tuširanje. Neobično, da, ali i preslatko, a čini se kao i da dobro radi svoj posao, da nije samo lijepo, već je i funkcionalno. Vjerojatno nisi niti znala da postoji žele za tuširanje! Lush redovito ima „limited edition“ sitnice, a ovo je jedna od njih. Hobotnica ispušta sapun kada ju trljaš po tijelu. Lijepo klizi kožom, fino miriše i definitivno će tvoje tuširanje učiniti zanimljivijim. Pa pogledaj ju!

 

@victoriacanavan The @LUSH monster octopus shower jelly! Released for the 2023 halloween range #lush #LushCosmetics #LushCommunity #FYP #fypuk #showerjelly #jelly #octopus #lushoctopus #monsteroctopus #lushmonsteroctopus #halloween #lushhalloween #spooky #scary #sea #ocean #underthesea #shower #bath #friend #blackcurrant #pink #monster #cute ♬ Under The Sea (From "The Little Mermaid") - Just Kids

 

Veliki je plus miris, a ona miriše po kupini, vaniliji i marakuji. Radi se o dijelu Halloween kolekcije pa neće nažalost biti dostupna zauvijek. Oni koji su već kupili ovako nešto imaju riječi hvale, a kao jedini minus se navodi da joj nogice relativno brzo otpadnu – no i dalje se i hobotnica i nogice mogu koristiti, samo više nije cijela. Video je očito oduševio mnoge jer je postao viralan, a u komentarima su se javili i neki koji kažu da je toliko slatka da bi im bilo žao koristiti ju!

TikTokerica Ivaawho Viralna šminka s TikToka na koju se ne isplati trošiti novac – domaća vizažistica izdvaja 6 proizvoda

Viralno lush žele za tuširanje hobotnica< slatko tiktok Limited edition za pranje

Još vijesti