Galerija Božićne šalice Grinch šalica iz Pepca Orašar šalica iz Pevexa +12 Chia cups božićne šalice

Božićne su šalice posebna kategorija koja nas uvijek raznježi i zbog koje potrošimo previše novaca u blagdansko vrijeme. Iako nam ne trebaju, svake godine kupujemo novu božićnu šalicu jer pronađemo neku koja je preslatka.

Zašto su božićne šalice toliko slatke i neodoljive? Svake godine budu još slađe i još bolje. I tako završimo s kolekcijom od milijun božićnih šalica. Iznimka nije ni ova godina. Dućani su puni božićnih stvari, od dekoracija preko odjeće do svih drugih sitnica. Šalica ima pogotovo puno i to u različitim slatkim i elegantnim oblicima. Božićna je šalica super ideja za poklon, jer za koga kog da trebaš poklon, ona može proći. Uz to, nije niti preskupa, a i možeš ju uvijek napuniti i slatkišima ili bilo čim drugim i dobiti malo kreativniji i unikatniji poklon. Ili ju možeš jednostavno pokloniti i sebi! Pregledali smo ponudu šalica ove godine i ostali zadivljeni. Donosimo ti neke od najslađih koje smo pronašli po dućanima. Sve ih pogledaj u galeriji iznad.

Cura i dečko u vrijem Božića Što kupiti dečku za Božić s obzirom na to koliko ste dugo zajedno? Donosimo ti prijedloge za sve duljine veza

Božićne dekoracije za sobu Vrijeme je da ukrasiš svoju sobu! 9 prijedloga kako sobi dati dašak Božića bez puno posla

Božić 2022 božićne šalice slatke lijepe Hrvatska gdje kupiti božićnu šalicu ideje za poklon Šalice

Još vijesti