Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler - 1 +4 Mirta Miler - 2

Mirta Miler je naša najpoznatija i najpopularnija TikTokerica, a jednako kao i u Hrvatskoj, obožavaju ju ljudi i iz cijelog svijeta. Sve nas je oduševila na početku svojim transformacijama uz pomoć šminke. Radi to najbolje!

Možeš li uopće zamisliti da ti video ima 117 MILIJUNA pregleda? Mi baš i ne. Mirta Miler je bez sumnje naša najpoznatija TikTokerica, influencerica, kako god ju želiš nazvati. Poznata je u cijelom svijetu i to sve zahvaljujući svom talentu. Šminkanje joj ide od ruke savršeno. Kada to spojiš s odličnim transformacijama koje radi, nije čudno zašto je osvojila toliko ljudi. Zanimljiva je, ima talenta, kreativna, lijepa i uvijek u toku s trendovima, savršena kombinacija za uspjeh na TikToku.

Charli D'Amelio Skinuta s trona: Charli D'Amelio više nije najpraćenija TikTokerica na svijetu

Na gotovo svim videima ima preko milijun pregleda, a za razliku od mnogih, preglede ne skuplja na dramama i polugolim objavama. Zato volimo njene videe. Sada je objavila jedan u kojem se prisjetila jedne stare objave iz 2021. godine, koja joj je i do dan danas najpopularnija sa 117 milijuna pregleda.

 

@mimiermakeup

Still my most viewed video ever

♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

 

Radi se o trendu koji je odlučila i sama isprobati. Umjesto da šminku stavi na lice na normalan način, nacrtala je hrpu kockica s različitim nijansama pudera, korektora, bronzera i rumenila koje bi onda kada se izblendaju trebale dati savršenu šminku. Snimila je nekoliko videa s tom tematikom, a prvi, gdje tek počinje crtati kockice je taj najpopularniji.

 

@mimiermakeup Why do I do these things to myself #makeup #fyppagee #contour ♬ original sound - Mirta Miler

 

Nije čak ni ona ta koja je krenula s ovim trendom, ali je svejedno video doživio pravi uspjeh.

Anja i njeni markeri Anja je najveća ljubiteljica markera koju smo ikada vidjeli: Podijelila je sa svima koliko ih ima

tiktok Mirta Miler mimiermakeup hrvatska tiktokerica najpopularniji video tiktok video

Još vijesti