Anja i njeni markeri

Svi smo kao mali sakupljali nešto – sličice, školjkice, figurice iz Kinder jaja… Nekako s vremenom većina prestane skupljati stvari kad odraste, ali Anja je tek tada pronašla svoju strast – markere.

Koliko god da voliš markere i koliko god da ih imaš, nemaš ih više od ove cure. Na TikToku smo pronašli djevojku koja vjerojatno ima više markera od svih nas. OBOŽAVA markere i sve ih čuva. Ne znamo jesu li svi koje je pokazala da ima funkcionalni ili samo sprema one stare koji su prestali raditi. U svakom slučaju, kolekcija koju je do sada sakupila je impresivna.

Kennedy Calwell Ova se cura baš osramotila pred roditeljima svog dečka: Slučajno im je razbila wc školjku

Ako je sve te markere iskoristila za podcrtavanje dok uči, onda je to još više impresivno. Nije napisala koliko markera ima u svojoj kolekciji, ali ih je sva sakupila u jednu kutiju i pred kamerom istresla da ljudi dobiju dojam koliko ih stvarno ima.

 

@anja.nja

 

♬ original sound - Anastasija

 

Da nismo nikada bacali markere, možda bi ih do sada imali jednu četvrtinu od ovoga koliko ih ona ima. Anja je definitivno osoba s najviše markera koju smo ikada vidjeli. Malo čudna stvar za sakupljanje, ali svatko sakuplja ono što mu se sviđa. Tebi je možda čudno, ali ako je njoj zabavno, to je jedino bitno. Totalno kul!

Andjela i šišanje kose Šišanje vrhova koje je zbunilo ljude: Cura pokazala neobičan način kako to radi njena frizerka

kolekcija skupljanje Markeri tiktok najviše markera zabava zanimljivo

Još vijesti