Zaljubljeni par

Ako si osoba koja nosi simpatičan i prijateljski karakter, postoji velika mogućnost da ćeš privući dečka koji je znatno mirniji i povučeniji od tebe. S druge strane, ukoliko preferiraš uživanje u vlastitom društvu, nemoj se iznenaditi ako pronađeš dečka koji je izrazito društven i otvoren.

Cura i dečko na spoju Kako možeš znati jesi li pronašla srodnu dušu? 7 znakova koji pokazuju da ćete zauvijek biti zajedno


Ova dinamika često se opisuje izrekom "suprotnosti se privlače", no na TikToku ju nazivaju zanimljivijom teorijom crne mačke i zlatnog retrivera. Ovdje jedna osoba odaje tajanstvene i enigmatične vibracije poput mačke, dok druga zrači toplom i prijateljskom energijom poput voljenog retrivera. Trend teorije crne mačke i zlatnog retrivera na TikToku se dokazala kao točna, prikazujući kako kontrastne osobnosti unutar veze mogu rezultirati nevjerojatno zanimljivim i humorističnim situacijama.

@birlap_

Thats that raven and beast boy

♬ Hey Sexy Lady [Feat. Brian & Tony Gold] - Shaggy


Nije nužno biti u vezi poput crne mačke i zlatnog retrivera da bi se cijenila slatka dinamika između naizgled nespojivih parova. Pitanje privlače li se zaista suprotnosti duboko je ukorijenjena tema u raspravama o odnosima. Dok neki tvrde da se suprotnosti ne privlače uvijek, mnogi uzbudljivi, uspješni i jedinstveni odnosi sastavljeni su od ljudi s različitim osobnostima i interesima.

Cura i dečko Je li se stvarno promijenio ili te samo mulja: 7 ponašanja koja će ti to otkriti


Ako si osoba koja je uvijek bila malo povučenija, izlazak s otvorenijom osobom može ti pomoći da izađeš iz svoje komforne zone i istražiš nove aspekte života. Iako veza između živahne i hladne osobe nije nikakva novost, TikTok je postavio takve parove u središte pažnje, uspoređujući ih s zlatnim retriverima i crnim mačkama.

@hunterkaimi

This one goes out to all my golden retrievers✊🏼

♬ original sound - Hunter Ka’imi


Nadalje, ova teorija o ljubavnim odnosima ima i svoju toksičnu stranu. Drugim riječima, ako želiš da tvoja veza bude zajamčeno uspješna, preporučljivo je da preuzmeš ulogu crne mačke. Zašto? Radi prevencije situacija očaja, odnosno kako bi tvoj dečko, koji može biti opisan kao zlatni retriver, bio potpuno posvećen tebi, a ne obrnuto. Pogledajmo primjer Megan Fox i Machine Gun Kellyja, čiji odnos, unatoč intenzivnim usponima i padovima, emitira kombinaciju energije crne mačke i zlatnog retrivera kada su zajedno.

@annakrstna Replying to @BeckyAmi part II coming soon❤️ #femmefatale #blackcat #blackcatenergy #dating #marriage #datingadvice #princesstreatment #feminine #feminineenergy #relationship #sprinklesprinkle #celebrity #femininenergy #love ♬ original sound - Anna Kristina 🤍

Bez obzira na to koliko ti ovaj trend zvuči apsurdno, pokušaj mu se otvoriti, začudit ćeš se koliko smisla zapravo ima. Što se tiče toksičnog dijela, možda ga je bolje i preskočiti, veze se ipak temelje na međusobnom poštovanju i ljubavi!

Cura i dečko KVIZ: Je li tvoja veza sigurna od prekida? Saznaj koliko je jak i zdrav vaš odnos

 

 

 

zlatni retriver Crna mačka ljubavna veza tiktok teorija

Još vijesti