Zaljubljeni par

Svaka djevojka sanja o tome da pronađe savršenog dečka. No, što zapravo znači biti "savršeni" dečko? Naravno, svi imamo različite kriterije i očekivanja, ali postoje neki univerzalni znakovi koji potvrđuju da si pronašla nekoga tko je poseban i pravi za tebe. Ako na ovih deset pitanja odgovoriš sa "da", onda možeš biti sigurna da si pronašla savršenog dečka za sebe.


Ako si na većinu ili na sva ova pitanja odgovorila sa "da", čestitamo! Pronašla si nekoga tko te istinski voli i poštuje. Takva osoba je rijetkost, stoga njegujte svoj odnos i nastavite zajedno graditi sretnu i ispunjenu budućnost. Zapamti, savršeni dečko nije onaj koji je bez mana, već onaj koji te čini boljom osobom i podržava te u svemu što radiš.

via GIPHY


1. Potiče li te da slijediš svoje snove?
Svaka od nas ima snove i ciljeve koje želimo ostvariti. Savršeni dečko ne samo da će podržavati tvoje snove, već će te i ohrabrivati da ih slijediš i ostvaruješ. On razumije koliko su tvoji ciljevi važni i čini sve što može kako bi ti pomogao u njihovom ostvarivanju. Bilo da se radi o upisu na fakultet, promjeni okruženja ili čežnji za nosim iskustvima, njegov entuzijazam za tvoje ambicije znak je njegove prave ljubavi i podrške.

2. Smiješ li se više kad si s njim?
Smijeh je jedan od najbitnijih elemenata sretnog odnosa. Ako te njegov humor uvijek iznova nasmijava, onda je on pravi za tebe. Provodite li sate smijući se zajedno, dijeleći interne šale i stvarate zabavne uspomene? Smijeh povezuje ljude i pomaže u prevladavanju teških trenutaka, stoga je važno da te osoba s kojom si u vezi može nasmijati i razveseliti.

via GIPHY


3. Pamti li male detalje o tebi?
Sjeća li se tvojih omiljenih filmova, knjiga ili tvojeg omiljenog okusa sladoleda? Ako obraća pažnju na te sitnice, znači da mu je stalo. Savršeni dečko će se sjetiti tvog omiljenog cvijeća, vrste kave koju voliš ili pjesme koja te uvijek razveseli. Ove male geste pokazuju da te stvarno sluša i obraća pažnju na ono što te čini sretnom. Kada ti iznenada donese omiljenu čokoladu ili te izvede na mjesto koje voliš, to su znakovi da mu je istinski stalo do tebe.

4. Možeš li biti potpuno svoja u njegovoj prisutnosti?
Ako se osjećaš slobodno i ugodno biti ono što jesi, bez pretvaranja ili straha od osude, onda je to veliki plus. U zdravoj vezi, važno je da se možeš opustiti i biti autentična, bez straha da će te druga osoba suditi. Savršeni dečko te prihvaća sa svim tvojim manama i vrlinama, te te potiče da budeš najbolja verzija sebe. Ako možeš biti svoja, sa svim svojim nesavršenostima, onda si pronašla nekoga tko te stvarno voli zbog tebe same.

via GIPHY

 


5. Razumije li tišinu?
U vezama nije uvijek potrebno pričati. Ponekad je važnije razumjeti drugoga kada ne govori ništa. Ako zna što misliš i osjećaš i bez riječi, to je znak duboke povezanosti. Postoje trenuci kada riječi nisu potrebne, kada jednostavno želite biti zajedno i uživati u međusobnoj prisutnosti. Savršeni dečko će znati prepoznati te trenutke i neće te forsirati da govoriš kada ne želiš. On će razumjeti tvoju tišinu i biti uz tebe čak i kada šutite.

6. Podržava li tvoje hobije i interese, čak i ako ga ne zanimaju?
Iako možda nije zainteresiran za tvoj hobi, ako te svejedno podržava i potiče da se njime baviš, to je znak poštovanja i ljubavi. Važno je da u vezi zadržite svoje individualne interese i strasti. Savršeni dečko će razumjeti koliko su ti tvoji hobiji važni i neće te pokušavati mijenjati. Umjesto toga, on će te poticati da se baviš onim što voliš, čak i ako to znači da će provesti sate slušajući o nečemu što ga osobno ne zanima.

via GIPHY


7. Kreativan je u izražavanju ljubavi?
Mali znakovi pažnje, neočekivani izlasci ili jednostavni romantični trenuci – ako je kreativan u pokazivanju svoje ljubavi, sigurno mu je stalo. Savršeni dečko će tražiti načine kako da ti pokaže koliko mu značiš. To može biti romantična večera kod kuće, izlet u prirodu, pisanje ljubavnih pisama ili iznenađenje koje će ti uljepšati dan. Kreativnost u izražavanju ljubavi pokazuje da razmišlja o tebi i da mu je važno da se osjećaš voljeno.

8. Otvoren je za razgovor o problemima?
Sposobnost razgovora o problemima i nesuglasicama je ključ za zdravu vezu. Ako je otvoren za razgovor i rješavanje problema, onda je spreman na zrelu vezu. Svaka veza ima svoje izazove, ali važno je kako se nosite s njima. Savršeni dečko neće izbjegavati razgovore o teškim temama i neće bježati od problema. Umjesto toga, on će biti spreman slušati, razgovarati i raditi na rješenju zajedno s tobom.

via GIPHY


9. Dijeli li s tobom svoje najdublje misli i osjećaje?
Povjerenje je temelj svake veze. Ako ti povjerava svoje najdublje misli i osjećaje, to znači da ima potpuno povjerenje u tebe. Savršeni dečko će se osjećati dovoljno sigurno da s tobom dijeli svoje strahove, nade, snove i nesigurnosti. Otvorenost i iskrenost u vezi ključni su za stvaranje duboke emocionalne povezanosti. Ako dijeli s tobom svoje najdublje osjećaje, to znači da te vidi kao nekoga s kim želi dijeliti svoj život.

10. Planira li zajedničku budućnost?
Ako razgovara o budućnosti i planovima koji uključuju tebe, znači da te vidi kao važan dio svog života dugoročno. Savršeni dečko neće bježati od razgovora o budućnosti. On će biti uzbuđen zbog planiranja zajedničkih putovanja, razgovora o zajedničkom životu i stvaranju budućnosti. Ako te vidi kao dio svoje budućnosti i uključuje te u svoje planove, to je znak da te vidi kao svog suputnika za cijeli život.

Cura i dečko na spoju Pitanja koja možeš pitati dečka o njegovoj bivšoj vs. pitanja koja nikada ne bi trebala pitati o njoj

 

Mlađa cura i stariji dečko Veza sa starijim dečkom: Jesi li stvarno "zrela za svoje godine" ili on skriva pravi razlog zašto je s tobom?

Cura i dečko Srodna duša ti ne mora biti ljubavni partner: 6 tipova srodnih duša koje možeš imati kroz život

odgovori s "da" ljubavna pitanja savršeni dečko ljubavna veza

Još vijesti