Slika nije pronađena

WhatsApp u zadnje vrijeme svoje korisnike često iznenađuje s novim ažuriranjima koje olakšavaju korištenje ove aplikacije za dopisivanje. Trenutno isprobavaju novu verziju koja će arhivirati nestajuće poruke!

Nedugo smo na WhatsAppu dobili opciju nestajućih poruka. Postoji ta mogućnost da se poruka nakon primitka odmah izbriše, a isto tako se mogu izbrisati i fotografije, videa i neki drugi sadržaji koji se šalju na WhatsAppu. No, oni trenutno rade na razvoju nove opcije koja se tiče konkretno nestajućih poruka. Kako navodi WaBetaInfo, radi se na tome da stvore opciju 'Sačuvanih poruka' tako da bi se tamo nalazile i ove nestajuće poruke koje se brišu iz razgovora.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ova opcija bi se mogla pronaći u svakom razgovoru kojeg imamo s nekim kontaktom kako bismo mogli lakše pronaći te poruke koje su zapravo nestale, ali su svejedno bile negdje sačuvane. Iako se još uvijek na tome radi, ova opcija bi mogla uskoro postati dostupna svima i to na svim Android te iOS uređajima, kao i na Desktop verziji WhatsAppa!

Slika nije pronađena WhatsApp ponovo uvodi novu opciju – više ne moraš brisati poruke zbog jedne pogrešne riječi

WhatsApp WhatsApp prestaje raditi na nekim mobitelima za par mjeseci

whatsapp ažuriranja Nove opcije nestajuće poruke noviteti aplikacija za dopisivanje

Još vijesti