McDonald's

Znamo da McDonald's nema istu hranu u svakoj državi. Iako su svuda neke osnovne stvari iste, tako da ćeš moći pojesti hamburger, Big Mac ili sladoled u koji god McDonald's ušla, ali i svaka država ima neke svoje specifične dodatke na meniju.

Dečko koji si je zadao cilj da obiđe SVE države svijeta, sada je već skoro pri kraju, a svoja putovanja dijeli na društvenim mrežama. Tako pokazuje zanimljivosti iz različitih država i što je radio u svakoj od njih, a nekada bilježi i što je jeo. Nekada to bude i u McDonald'su! Sva sreća da je ušao u Mekić u jednoj europskoj državi jer je ostao očaran svime što imaju, a istog su mišljenja i njegovi pratitelji.

Slika nije pronađena Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Radi se o McDonald'su u Andori. Ova mala europska državica ima McDonald's bolji od drugih i to zbog menija. Svaki restoran u ovom lancu ima poneku različitu stvar na meniju, ovisno o tome u kojoj ga državi posjetiš, ali čini se da u Andori ima prave poslastice. Rekao je da neke stvari koje je vidio ovdje, nije vidio nigdje drugdje.

 

@countingcountries The craziest Mcdonalds in the world #mcdonalds #mcdonaldssecrets #andorra #food #foodie #travel ♬ Delicious - Pabzzz

 

Osim što ima burger s prženim komadima sira goude, a možeš naručiti i same pržene prutiće od goude, tu ima i skroz fora krumpirića. McShaker pomfrit su krumpirići koje si sa začinima istreseš u vrećicu, pomiješaš i imaš još finiji pomfrit nego inače! Imaju i pileća krilca, kao i sladoled s vaflima te još nekoliko burgera koji su krcati svim i svačim i izgledaju njami. Pošto se radi o novim proizvodima, nadat ćemo se da će nekada uskoro doći i kod nas!

big mac Luda si za Big Macom? Ova je cura podijelila recept za Big Mac salatu – i ima okus kao pravi Big Mac

mcdonald's andora fast food najbolji mcdonalds drugačija hrana

Još vijesti