big mac

Svi koji u McDonald'su uvijek naručuju Big Mac, bit će oduševljeni s ovom salatom. Okus je isti. Garantiramo jer smo ju već pokušali napraviti, samo kako bi se uvjerili da je to prava stvar.

Zamisli, napraviš si doma ogromnu količinu Big Maca! Samo u malo drugačijem obliku. Ali ovo je toliko dobro i okusom identično Big Macu da nema veze što je salata. Jer nije tipična salata! Tiktokerica Petra podijelila je recept i nakon što smo ju pokušali napraviti – potvrđujemo ti, okus je taj kao u McDonald'su. Platit ćeš manje nego jedan hamburger u ovom fast foodu, a dobit ćeš puno veću količinu 'Big Maca'. I što je najbolje, sve sastojke vjerojatno imaš doma, a ako i nemaš, ima ih u tvom malom dućanu u kvartu.

@im_petra_

Love at first bite

Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

Lako je i za napraviti, pa ako si i totalni amater u kuhinji, garantiramo ti da ovo možeš izvesti bez da zapališ kuhinju. Bit će puno sjeckanja i malo pečenja mesa i to je praktički to. Svi sastojci koji su u Big Macu, bit će i ovdje, samo će biti nasjeckani i izmiješani. Jedna pomalo čudna stvar je bila kada smo vidjeli da u umak, kojim se na kraju prelije salata, dodaje vodu iz staklenke kiselih krastavaca. Reći ćemo ti samo da koliko god bilo čudno, vjeruj procesu i prati recept, čak i na ovom djelu. Krajnji će rezultat biti toliko dobar da će ti curiti sline.

Pogledajte još:

Bivša zaposlenica McDonald'sa otkriva tajne i mitove – ovih 8 stvari moraš znati ako tamo jedeš

Tajni McDonald's meni za koji ne zna puno ljudi: 8 finih stvari koje možeš naručiti, a nisu na meniju

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

recept big mac salata mcdonald's big mac

Još vijesti