Martina Vuletić

Plesačica i influencerica pokreće nešto svoje i drugačije. Najavila je svoj brend, o čemu će se tu točno raditi i kada izlazi.

Martinu Vuletić možda znaš kao plesačicu, možda kao kreatoricu sadržaja s TikToka ili kao nekoga tko ima odličan stil i dobre modne i beauty preporuke. Sada ćemo Martinu upoznati i kao vlasnicu modnog brenda! Pokreće brend pod nazivom vule-vous! Prva kolekcija brenda sastojat će se od bodija. Napravila je kvalitetne bodije, različitih modela, koji nisu prozirni i koji će biti super za cure koje se bave plesom kao i ona, ali će ih i svatko moći nositi za svaki dan ili izlaske.

 

 

Brend i bodiji izlaze 22. rujna (petak)! Već ih neko vrijeme objavljuje na svom Instagramu i daje male uvide u to kako će kolekcija izgledati, a na svojoj je službenoj stranici brenda podijelila i fotke svih modela koje će imati u ovoj prvoj kolekciji.

 

 

Zašto bodiji? Nije neki revolucionaran proizvod, kako je i sama rekla, ali pošto ona sama obožava nositi bodije, a nigdje još nije pronašla onakve kakve traži, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i sama si ih napraviti! I podijeliti s drugima koji su u istoj potrazi kao i ona. Ispričala je da je često kupljene bodije prepravljala da budu ono što želi i da nije bila zadovoljna s kvalitetom. Njezini će biti dizajnom malo drugačiji od običnih bodija, s izrezima, vezanjima, ali će tu biti i klasičnih modela, za svakoga ponešto.

 

@vulevousofficial @ᴠᴜʟᴇsɪᴛᴀ zašto bodysuits? #episodetwo ♬ original sound - vulevous

 

Za sada se čini da je najavama postigla prilično veliki hype i da cure jedva čekaju. Na hrvatskom tržištu nešto ovakvo za sada ne postoji, što je još samo dodatan plus!

Martina Vuletić vule - vous brend odjeće hrvatski brend bodiji

Još vijesti