Slika nije pronađena

Ili ćemo izliti umak koji jedemo na omot od hamburgera ili ga cijeloga izliti po krumpirićima, ali nijedan način nije baš idealan. A ni točan. McDonald's stiže u pomoć i otkriva nam svima malu tajnu.

Obično nastane kaos i postoji velika mogućnost da ćemo se zamazati s ketchupom kada ga krenemo sipati po krumpirićima. Čini se kao da nema pravog načina, kao ni nekog jednostavnog, kako u McDonald'su jesti umak i pomfrit, a da sve oko sebe (i sebe) ne zamažemo. Ali pravog načina ima. I skroz je jednostavan. Do McDonald'sa je očito došla riječ da se svi mučimo s ovim pa su odlučili pomoći. Ispada da ambalaža u kojoj dobijemo pomfrit ne izgleda tako baš slučajno, već ima skroz dobar razlog. Na Twittere profilu 'Today Years Old' podijelili su mali hack kako se pravilno jede ova popularna McDonald's kombinacija.

Zapravo uopće nije komplicirano niti trebaš sve oko sebe zasipati s umakom, ali kome bi ovo palo na pamet. Samo istreseš umak u poklopac i možeš močiti krumpiriće. Izgleda da stvarno naučimo nešto novo svaki dan. Ovo se možda čini beskorisno, pogotovo ako inače jedeš u McDonald'su ili naručuješ doma, ali ako uzimaš za van i jedeš u hodu, dok šećeš gradom, ovo bi moglo biti korisno. Isprobaj sljedeći put i vidi je li ti lakše ovako ili na način koji inače koristiš.

Pogledajte još:

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Dobivamo li jednaku količinu pića u McDonald'su bez obzira koju veličinu naručili? Zaposlenik je pokazao...

Znaš li da možeš napraviti kod kuće McFlurry sladoled iz McDonald'sa? I trebaju ti samo 3 sastojka

krumpirići mcdonald's hack pomfrit trik

Još vijesti