Manikura

Oblik noktiju kojeg imaš nije bezazlen jer on puno govori o tome kakva si osoba, a i kakav život voliš inače. Ne odabiru svi sve oblike i vrste noktiju zato svaki ima neko posebno značenje.

Ako trenutno imaš neki od ovih oblika noktiju, onda ćeš saznati što taj oblik govori o tebi! Iako misliš da je bezazleno, neke cure se nikada ne bi odvažile za neke veće i drugačije oblike jer vole jednostavnost. Baš zato biraju i jednostavnije oblike noktiju što ti dokazuje da oblik tvojeg nokta može reći o tebi više no što misliš!

1.Kockasti oblik

 

 

Ako je tvoj oblik nokta kockasti, onda znači da ti pucaš na sigurno. Ovo je jedan od najčešćih oblika, a on govori da si ti osoba koja voli sigurne stvari, a ujedno si jako organizirana i uredna. Kylie Jenner također nosi ovaj oblik što govori i o njoj, samo je njezina varijanta puno duža!

2.Ovalni oblik

 

 

Ovalni oblik predstavlja neodlučnu osobu. Iako nisu potpuno na špic, ovi nokti idu prema toj špici koja nije jako naglašena već je zaobljena. No, ne možeš se odlučiti želiš li veliku špicu nokta pa si odabrala ovalne da ne budu too much. Takva si i općenito u životu, neodlučna, a i nekada se ne usudiš riskirati, baš kao i s ekstravagantnijem oblikom nokta.

Ljetni nokti Kakve se manikure nose ovog ljeta? Cure su poludjele za ovih 8 dizajna na noktima


3.Prirodni oblik

 

 

Ti si osoba koja voli jednostavnost! Za ovaj oblik znaju svi, baš zato jer je to većinom prirodni rast nokta, a ti si vrlo jednostavna pa ti se ne da komplicirati oko nekih drugih oblika. Osim toga, voliš praktičnost, baš kao i kod ovog oblika jer ti on ne smeta u svakodnevnim obavezama.

4.Duži kockasti oblik sa suženjem

 

 

Ovaj oblik, na engleskom poznatiji i kao coffin, je za osobe koje prate trendove, a to si onda i ti! On se pojavio tek prije nekoliko godina i nije prije bio tako popularan, a za njega se odvaže samo one cure koje baš prate trendove i žele biti u skladu s njima.

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

5.Oblik badema

 

 

Ti si jedna od onih cura koja puca na eleganciju. Voliš sve što je elegantno i jednostavno, bez previše ukrašavanja, baš kao što je i oblik ovih noktiju. Osim toga, cure koje nose ovaj oblik najčešće imaju i kraće nokte, ali vole da su im elegantni i uredni kao što su ovi.

6.Špičasti oblik

 

 

Špicasti oblik imaju cure koje vole sve vrste ekstravagancije i adrenalina. Iako znaš da ne možeš sve raditi s takvim noktima svejedno ih napraviš, a to dokazuje da općenito voliš riskirati u životu. Uz to, ovaj oblik preferiraju kreativne cure koje žele svoju dodatnu kreativnost pokazati upravo na noktima.

Ljetna manikura Manikure koje su idealne za ljeto: Imamo 10 prijedloga koji ti mogu poslužiti kao inspiracija

nokti manikura oblik noktiju osobnost zanimljivosti špičasti nokti

Još vijesti