Mona Lisa

U zadnje je vrijeme postalo popularno provjeravati kako bi nešto izgledalo po umjetnoj inteligenciji. Netko se sada sjetio provjeriti i kako bi izgledala moderna verzija Mona Lise. Dečki su oduševljeni, a cure ljute.

Svi znamo kako izgleda Mona Lisa. Popularno umjetničko djelo je toliko poznato da nema šanse da ga netko do sada još nikada nije vidio. Kako bi izgledala moderna verzija Mona Lise? Umjetna inteligencija ima odgovor! Netko je odlučio provjeriti kako bi ta djevojka danas izgledala, u modernijoj verziji. Slika je postala viralna i obišla je svijet, a reakcije su podijeljene. Dečki su oduševljeni! Kažu da bi postali fanovi umjetnosti kada bi slike u galerijama izgledale ovako. S druge strane, cure su ljute i nisu oduševljene s tim kako ih umjetna inteligencija gleda.

 

 

Ljute su jer ih umjetna inteligencija vidi previše seksualno. Nova Mona Lisa ima više šminke, moderniju odjeću i malo više dekoltea. Malo previše dekoltea. Cure su s razlogom ljute jer je očigledno da je umjetna inteligencija muškog roda, tj. da razmišlja kao muškarac jer sigurno niti jedna ženska osoba ne bi ovako pretvorila Mona Lisu u moderniju verziju.

Maya Berović danas vs. prije Prije vs. sada: Maya Berović na početku karijere nije izgledala ni slično kako izgleda danas

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

mona lisa moderna verzija umjetna inteligencija kako bi izgledala danas moderna mona lisa reakcije

Još vijesti