Galerija Maya Berović danas vs. prije Maya Berović - 1 Maya Berović - 2 +4 Maya Berović - 3

Za očekivati je da će se pjevači i glumci promijeniti od početka karijere pa do danas kada su super slavni. Kada su tek počeli još nisu niti imali toliko izgrađen stil i imidž kao danas. Maya Berović je jedna od onih koja se full promijenila.

Volimo kada netko na društvenim mrežama iskopa stare fotografije ili stare video zapise danas popularnih pjevača. Nikada na počecima karijera ne izgledaju toliko upečatljivo i toliko dobro kao danas. Kroz godine izgrade svoj prepoznatljivi imidž i izgled, a neki dobiju i stiliste, te na njima rade i profesionalni vizažisti i frizeri. Na početku karijere većina pjevača sve te stvari radi sama. Ukoliko slušaš takvu glazbu, sigurno ti je pjevačica Maya Berović dobro poznato ime.

 

 

Prije, kada joj je karijera tek krenula, nije izgledala ni približno tako. Na Instagramu je izašao video njenog nastupa iz 2007. godine. Iako joj je karijera počela i prije i to joj nije bio prvi nastup na televiziji, bio je prvi veći nastup. Osim što je promijenila boju kose, vidi se da joj i lice izgleda drugačija i da se šminkala puno drugačije.

 

 

Jedna stvar koja je ipak ostala ista je ta da se i prije i danas voli odijevati izazovno. Neki u komentarima ističu da danas izgleda sto puta bolje, a drugi da je bolje izgledala prije. Kao i uvijek, mišljenja su svakakva. Ono što se pak svi mogu složiti je da je danas totalno druga osoba.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

Henny Kako je izgledao Henny na početku karijere prije 8 godina? Ne bismo ga prepoznali!

Maya Berović danas na početku karijere prije vs. sada Izgled razlika stari nastup

Još vijesti