Prsten od laka za nokte

Da, jednostavnije je otići kupiti prsten, ali nije u tome poanta. Poanta je da imaš nešto za raditi kada ti je dosadno, neku fora i drugačiju aktivnost.

Imaš stari lak za nokte koji ne koristiš ili ih imaš hrpetinu? Evo ideje što raditi s njima jedno popodne kada ti bude dosadno. Prsten! Nije ideja koja bi nam samo tako pala na pamet, ali jednoj curi je. Napravila je video i od tada mnogi ovo pokušavaju.

Makeup artistica Zoe Kim Kenealy Novi makeup trend osvojio TikTokerice: Šminkanje na način kao da si dušu isplakala

Nekima uspije, a nekima i ne. Zapravo ti ne treba ništa posebno što nemaš doma. Lakovi za nokte su glavni, a trebat će i neki selotejp ili slična ljepljiva vrpca. I hrpa strpljenja! Jer ovo nećeš napraviti u 10 minuta. Krajnji rezultat izgleda tako lijepo da nije čudno što je toliko ljudi dobilo želju da isproba isto napraviti.

 

@jade_nail.art I will definitely be making more of these #nailpolish #ring ♬ original sound - Stan :)

 

Oko balzama za usne ili bilo koje druge okruglaste stvari, trebaš zalijepiti selotejp ili ljepljivu traku. Pametno biraj oko čega ćeš to raditi jer veličina mora biti dovoljno velika za tvoj prst.

TikTokerica Greta Mikki Ostvari prirodni look s umjetnim trepavicama: Neka svi misle da su dar majke prirode

Dok je cura u videu stavila samo jedan sloj, neki su u komentarima pomogli i rekli da će biti lakše ako staviš jedan sloj selotejpa na načina da ljepljiva strana bude prema gore, a zatim još jedan staviš preko njega – ljepljivu stranu na ljepljivu stranu (tako da lak ide na glatku stranu). I onda krećeš stavljati slojeve laka za nokte. Puno njih. Samo između svakog čekaj da se onaj prije posuši. Kada imaš dovoljno, i kada se sve dovoljno posuši (ovo je jako bitno jer će ti se inače strgati), samo izvučeš ljepljivu traku i s rašpicom brusiš prsten da dobiješ glatke rubove.

Hladno mi je šminka Nova opsesija cura na društvenim mrežama: Šminkanje na način da izgledaš kao da ti je hladno

Neki koji imaju lampu za geliranje noktiju i gel lakove, mogu to raditi i s lampom, bit će brži, a prsten čvršći. Samo s finalnim reultatom budi nježna jer sjeti se, to je samo lak za nokte.

tiktok Prsten od laka za nokte fora aktivnost kada ti je dosadno što raditi kako napraviti prsten diy stari lak za nokte iskoristiti

Još vijesti