TikTokerica Greta Mikki

Kako su oči ogledalo duše i kako pogledom na nečije lice prvo primjetimo baš oči, zbog toga posebnu pažnju poklanjamo njihovom make up-u.

Kako bi nam pogled bio što izraženiji, na naše trepavice nanosimo maskaru ili posežemo pak za umjetnim trepavicama.

Sve cure koje su nosile barem jednom umjetne trepavice, složit će se kako su im ponekad bile toliko teške na kapcima, da su im čak i zatvarale pogled. Sve je to izgledalo previše umjetno i vidjelo se doslovce s Mjeseca da trepavice koje imaš nisu dar majke prirode, nego nešto s čime ti je teško otvarati oči.

 

No, kako da postigneš dugačke i voluminozne trepavice i mačkasti pogled, a da pri tome izgledaš prirodno?

Jednostavno, umjetne trepavice koje si kupila prereži na pola i zalijepi ih na samo polovicu kapka, odnosno od sredine prema vanjskom kutku oka. Režeš i koristiš vanjski, a ne unutarnji rub umjetnih trepavica.

 

@greta.mikki Reply to @erikas413 How I do half a lash 💞 #learnontiktok #makeup #lashes #halflash #tutorial #beauty ♬ original sound - GretaMikki

 

Kako to prikazuje TikTokerica Greta Mikki, konačan rezultat koji ćeš dobiti, bit će trepavice koje će izgledati prirodno i koje će otvoriti tvoj pogled.

Slijedi njezin primjer, nanesi tuš za oči identično kao i Greta, a onda pincetu u ruke kako bi se prirodne i umjetne trepavice čim jednostavnije spojile, dodaj par slojeva maskare i „voila“, dobit ćeš jednaki efekt tzv. „polutrepavica“ kojim su oduševljeni milijuni drugih cura.

 

polutrepavice prirodan izgled umjetnih trepavica prirodni look izražajan pogled mačkasti pogled Greta Mikki

Još vijesti