Hladno mi je šminka

Vani još nije toliko hladno, ali šminkom se želi postići efekt da izgledaš kao da se smrzavaš. Ovo je novi hit u šminkanju koji u posljednje vrijeme svi isprobavaju. Iako zvuči čudno, izgleda jako slatko.

One cure koje obožavaju staviti malo više rumenila bit će posebno oduševljene novim trendom koji je zahvatio društvene mreže. U trendu je izgledati kao da se smrzavaš. Bijela šljokičasta sjenila, obrazi koji se rumene i sjajne usne u crvenkastim nijansama. „Hladno mi je“ šminka trenda u pravo vrijeme.

Šminkanje prije izlaska Neke stvari ne bi trebala posuđivati od frendice: 7 proizvoda koje nije pametno dijeliti s drugima

Ovako slično i izgledamo kada se smrznemo vani u zimi, samo manje glamurozno. Trend na prvu zvuči malo čudno, ali zapravo kada pogledaš kako izgleda na licu, skroz je slatko i može biti idealno za svaki dan. Postoje jednostavnije verzije ovog makeup looka, a ako ih pratiš, našminkat ćeš se za maksimalno 10 minuta.

 

@imsimplysteph “I’m cold” makeup look tutorial ❄️ #imcoldmakeup #coldmakeuplook #wintermakeuplook #winter #makeuphacks #makeupforbeginners #simplemakeuptutorial #eyeshadowtutorial #eyelinertutorial #hoodedeyesmakeup #naturalmakeuplook #nomakeupmakeup ♬ original sound - EX7STENCE™

 

Puder i korektor stavi kao i inače, tu možeš trend prilagoditi sebi. Ono što je bitno je da staviš rumenilo na obraze i na nos. Obavezno ide i highlighter na vrh nosa i na unutarnji kut oka, kao i na obraze. Idealna su ona koja su srebrna, izgledaju više zimski. Hoćeš li ga dodati i kao dio šminke na oči, ovisi o tvojim preferencijama, ali izgleda lijepo kada ga se stavi malo ispod donjih trepavica. Na usne obavezno treba ići sjajilo, a hoćeš li ispod njega staviti neki blago ružičasti ili crvenkasti ruž ili samo sjajilo, ovisi o tebi. Neki čak stave i malo rumenila oko usni da bude što bolji efekt.

 

@jmdimov winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ original sound - ci

 

 

@e.milyjanee OMG this is definitely going to be my new makeup for winter, everyone got to try this rn!! ❄️🥹#wintermakeup #imcoldmakeup #winter #aestheticmakeup #foryou #fyp #foryoupage #grwmroutine #makeuproutine #aesthetic #diormakeup #nyxjumboeyepencil ♬ original sound - 𝑵𝑨𝑻𝑪𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦

 

U ovom načinu šminkanja nema mjesta za olovku za usne ili nude nijanse. Uz najbitnije, rumenilo i srebrni highlighter, svatko dodaje još neke proizvode koje inače nosi. Postoji puno varijacija na temu, a svaka izgleda preslatko i prejednostavno za napraviti.

Parfemi Je li parfem original ili fejk? Sitnice koje će ti otkriti istinu – uvijek gledaj ovih 6 stvari

šminkanje u trendu društvene mreže hladni mi je način šminkanje popularan tiktok i'm cold

Još vijesti