Sramežljiva

Samopouzdanje je svjesnost određene osobe o vlastitoj vrijednosti i povjerenju u sebe.

Biti samopouzdan znači da prihvaćate i vjerujete u sebe te da imate osjećaj kontrole nad svojim životom. S druge strane, osobe koje nemaju samopouzdanja, bore sa sumnjom, osjećaju se nevoljeno, inferiorno i često puta imaju smanjenu kvalitetu života.

Jedna optička iluzija može otkriti imate li eventualno problema sa nedostatkom samopouzdanja. Pogledajte na priloženu sliku i recite sami sebi što ste prvo uočili. Nema pogrešnog odgovora, nego samo ono što je vaš mozak prvo detektirao.

Optička iluzija TikTokerice Mije Yilin

TikTokerica Mia Yilin koja je poznata po objavljivanju optičkih iluzija, zagonetki i mozgalica, podijelila je ovu fotografiju sa svojim korisnicima. Potom je objasnila značenje toga jeste li prvo vidjeli ženski profil isklesan od kamena ili ste možda prvo uočili zeleno drveće koje kao da raste iz stijene.

 

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #motivation #wealth #relationship #fengshui #fyp #fypシ #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok #repost ♬ original sound - Mia Yilin 💖

 

Što znači ako ste prvo vidjeli drveće?

„Ukoliko ste prvo vidjeli drveće, onda ste netko tko se drži pravila. Čak i kad nitko ne gleda, uvijek činite ispravnu stvar i imate veliku moralnu savjest“, rekla je Mia.

Nadodala je kako mnogo puta i sami svašta radite kako biste usrećili druge osobe, ali i da često puta požalite kasnije to što ste toliko dobrodušni.

Što znači ako ste prvo vidjeli ženski profil?

Prema objašnjenjima ove TikTokerice to znači da se borite s nedostatkom samopouzdanja.

„Stalno se nalazite u nezdravim vezama, jer podsvjesno vjerujete da to zaslužujete. Nedostaje vam ljubavi i zahvalnosti. Kako biste poboljšali svoj život, prvo morate poboljšati percepciju sebe“, rekla je ova TikTokerica.

nisko samopouzdanje nedostatak samopouzdanja optička iluzija i problem sa samopouzdanjem imam li problem sa samopouzdanjem test o samopouzdanju

Još vijesti