Filmska večer

Organizirati filmsku večer nije uopće teško! Umjesto da samo upališ film, uloži mrvicu više vremena i truda te napravi pravu atmosferu. Možeš ju napraviti samo za sebe ili pozvati nekoga da ti se pridruži.

Ovaj vikend neka bude rezerviran za filmsku večer! Organiziraj ju sama za sebe, za sebe i dečka ili sebe i frendicu. Usput ćeš si dati nešto za raditi i nećeš se dosađivati, a krajnji će rezultati biti baš sladak! Za filmsku večer možeš samo pustiti film, ali u to nije toliko fora koliko će biti ako se mrvicu potrudiš i dodaš joj neke detalje. Čak i da ju organiziraš samo za sebe, što onda, svejedno se možeš potruditi. Bit će ti ljepše, a i imat ćeš fora fotke ili video za društvene mreže. Što ti sve treba za filmsku večer? Donosimo ti listu od 9 stvari koje su bitne i koje trebaš srediti prije večeri.

Filmovi Filmovi nastali po istinitim pričama: Radnja ovih 12 nije plod nečije mašte, već se stvarno dogodilo

1.Pronaći filmove
Nemoj ostaviti ovo za zadnji tren! Filmska večer podrazumijeva više od jednog filma, a to može biti neki filmski serijal ili pojedinačni filmovi koje povezuje neka tema.

 

 

2.Dekica i ukrasni jastučići
Gdje god da gledaš film, s kreveta ili s poda, dekica i slatki jastučići će pomoći stvoriti ugodnu atmosferu.

3.Lampice
Lampice ne služe samo za Božić! Izvuci neke i stavi ih po sobi, to će biti još jedan dodatak koji će ti uljepšati večer i pomoći napraviti atmosferu. Svatko ih ima doma!

4.Udobna odjeća ili pidžama
Filmovi se ne gledaju u trapericama ili odjeći u kojoj se ne osjećaš udobno. Obavezno je obući trenirku ili pidžamu, kućnu haljinu, oversized majicu…nešto u čemu se osjećaš opušteno.

Horor filmovi Horori koji su stvarno strašni: 9 filmova zbog kojih nećeš spavati noćima

5.Grickalice
Kokice, čips, smoki, orašasti plodovi, što god voliš grickati neka se nađe na meniju. Možeš ubaciti i neku čokoladu da imaš kombinaciju okusa slatko-slano koja odlično paše.

6.Pizza
Imaš grickalice, ali nije loše ubaciti i pizzu, sigurno si vidjela da je ona često sastavni dio filmskih večeri. Ogladnjet ćeš sigurno! Možeš ili naručiti ili napraviti domaću.

7.Pića
Možeš odabrati koje god piće želiš, samo se sjeti nabaviti ga i rashladiti ako se radi o nekom hladnom napitku. Možeš otići i u drugom smjeru i napraviti si kakao! Ne postoji pravilo, ali sigurno će ti piće trebati.

8.Svijeća
Ukoliko nemaš lampice, možeš napraviti atmosferu i tako da upališ mirisnu svijeću ili više malih svjećica.

9.Paketić papirnatih maramica
Pripremi se i na moguće suze! Najbolje je imati pri ruci paketić papirnatih maramica ili papirnate ručnike. Osim za brisati suze, dobro će ti doći i za brisati ruke od hrane.

Emma i Red, White & Royal Blue Romantični filmovi koji su nastali po knjigama: Ovih 12 su snimani po knjizi i nisu razočarali gledatelje

filmska večer Gledanje filma kako napraviti atmosferu za gledanje filma lista stvari za organizirati filmsku večer što raditi za vikend ideja za vikend

Još vijesti