Cura i dečko

Ako su vam planovi za vikend trenutno nikakvi ili ne planirate raditi ništa posebno, još nije kasno da organizirate jedan ovakav spoj. Garantirano ćete se zabaviti i raditi nešto drugačije nego inače.

Svaki par ima neke aktivnosti za spojeve i ideje koje uvijek vrte i koji su njihova rutina. Za neke će to biti gledanje serije, za druge odlazak do bara na piće…sada ćemo ti dati jednu novu ideju koju sigurno još niste isprobali. Jer nekada treba ubaciti nešto novo i što još niste radili! Prije nego pomisliš da nije to za vas, reći ćemo ti samo prije da ovo može biti aktivnost za svaki par, nije skupa i treba ti jako malo vremena i posla da bi ju organizirala. Zvuči dobro?

Taylor Swift i Travis Kelce Ukradi ideju za spoj od Taylor Swift i njenog dečka – ovakav možete i vi rekreirati

Na društvenim mrežama viđamo sve češće da se parovi igraju s plastelinom. Možda ti na prvu ne zvuči kao ništa ekstra, ali može biti zabavna ideja za spoj. Trebaju vam samo dva pakiranja plastelina u boji i prijedlozi za male motive koje od njih možete napraviti. Na TikToku parovi obožavaju ovu aktivnost.

 

@izabellafloresz nosso valentines day @Arthur Klaic #massinhademodelar #datenight #CapCut ♬ Unwritten - Natasha Bedingfield

 

Iako izgleda kao nešto za djecu, zavarala bi se. Ne morate biti umjetnici da bi se u ovome okušali. Upalite si glazbu, naručite pizzu ako želite, postavljajte usput jedno drugome pitanja…i neka natjecanje krene. Pronađite jednostavnije i one malo kompliciranije stvari za izradu i napravite pravo natjecanje. Vaši prijatelji na Instagramu mogu glasati! Ako ste kompetitivni, možete osmisliti i nagradu za kraj.

Spoj Najromantičniji spojevi IKAD – 10 ideja kada želiš osobu oboriti s nogu u potpunosti

spoj dejt ideja za spoj što raditi za vikend s dečkom s curom trend na tiktoku na budžetu jeftina ideja za spoj zabavan spoj neobičan spoj

Još vijesti