ema luketin

Jednostavna je, ne radi skandale i ima super sadržaj! A sada ima i svoj beauty salon. Ova je domaća youtuberica u novu godinu ušla sa stilom i pokrenula svoj prvi biznis. Na TikToku ga je predstavila, a evo što to sve nudi, gdje se nalazi i kako izgleda.

Ema's Beauty Concept je novo mjesto u gradu gdje možeš otići na uljepšavanje od glave do pete. I usput podržati prvi biznis domaće Youtuberice. Uvijek nam je drago vidjeti kada mlade osobe otvore nešto svoje, bilo da se radi o već poznatim javnim osobama ili ne. Ovaj je beauty salon definitivno poseban, i to ne samo zato što mu je vlasnica Ema Luketin.

Kod njih je sve ekstra, a pažnju su dali i najmanjim detaljima. Uređen je u minimalističkom stilu i izgleda totalno kul. Nalazi se u Zagrebu u Bundek Centru, a sve detalje možeš pronaći na njihovom službenom Instagramu i TikToku.

Ema i Janko redovito na društvenim mrežama informiraju ljude o svemu što ovdje nude. Iako je naglasak na beauty uslugama, poput frizura, uređivanja obrva i manikuri, ono što je definitivno svima zapelo za oko je dodatna ponuda. Točnija pića koja nude svojim posjetiteljima. Jer neće nikoga ostaviti žednim dok uživa u tretmanima pa tako nude veliki izbor kava s okusima kao i gin tonic! Koji su svi besplatni za njihove posjetitelje, jer mnogi su se pitali koliko dodatno ta 'čuda' koštaju.

Uz to, još jedan detalj po kojem se izdvajaju je da imaju u kupaonici 'emergency kit' koji bi svakoj djevojci mogao dobro doći. Tako se ovdje možeš poslužiti dezićem, tamponom, vodicom za usta i raznim drugim sitnicama. Definitivno detalj koji se ne vidi često u salonima.

Drugačiji su od drugih i malo više ekstra! Ako se želiš osjećati posebno i kao princeza dok si na frizuri ili manikuri, Ema's Beauty Concept se čini kao pravo mjesto za tebe.

Pogledajte još:

Kako sakriti da ti je kosa masna? Napravi neku od ovih 9 frizura i problem riješen

Najavljuje se jedan veliki trend za 2022. godinu – moramo ga imati u svojim ormarima

Najbolji Maybelline proizvodi koje moraš isprobati barem jednom u životu: Top 6 koji su legendarni

Zagreb ema's beauty concept ema luketin beauty salon