Galerija Mia Uzelac Mia Uzelac - 5 Mia Uzelac - 6 +3 Mia Uzelac - 7

Sajmovi mogu biti prava riznica blaga. Nikad ne znaš kakve super stvari možeš pronaći. Mia Uzelac često posjećuje razne sajmove i pokazuje kakve je stvari pronašla. S posljednjim je ulovom posebno oduševila.

Second hand dućani, sajmovi i razni buvljaci mogu biti odlična događanja za posjetiti. Nikad ne znaš što tamo možeš pronaći, a Mia Uzelac je sada dokazala koliko je to stvarno istina. Ona često na svojim društvenim mrežama pokazuje super komade koje pronađe, a sada se tu pronaša i jedan dizajnerski.

Second Hand ulovi Gdje sve možeš kupiti second hand odjeću? U Zagrebu smo pronašli čak 5 različitih opcija

Nikad ne bi očekivala da ćeš na sajmu poput Hrelića pronaći dizajnerske cipele, ali činjenica da ih je tamo pronašla najbolje pokazuje koliko su takvi sajmovi puni iznenađenja. Pokazala je da je pronašla Miu Miu cipele.

 

@thrifterista Replying to @Medok Hrelich couture #hrelić #haul #miumiu ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

 

Naravno ne može sa sigurnošću znati jesu li original, ali kaže da su u odličnom stanju i da izgledaju jako kvalitetno, pa ako i nisu original, jako su dobra kopija. Teško da bi itko mogao reći da nisu original.

 

 

Ona je oduševljena jer koje su šanse da će pronaći takve cipele i još da će uz to biti u pravom broju! Ako ti je nedjeljom dosadno i živiš u Zagrebu, sada znaš gdje možeš provesti dio dana. Puno cura u posljednje vrijeme ovdje pronalazi i bunde, trenutno glavni hit odjevni komad.

Mia Uzelac - 1 Kraljica thriftanja Mia Uzelac: Zašto je second hand bolji od običnog dućana i koji joj je outfit završio po portalima?

Mia Uzelac hrelić ulov na hreliću dizajnerski komad što je pronašla Dizajnerske cipele influencerica

Još vijesti