Slika nije pronađena
Naši starci polude već od pomisli na izlizane i poderane trapke, a što će tek reći za ove? Tanga traperice proglašavamo najbizarnijim odjevnim predmetom ikad.

Mnogi odjevni predmeti koje smo vam do sada predstavili graniče s abnormalnim i bizarnim, ali ovo je vrhunac. Toliki da se čak moramo složiti s roditeljima koji se vjerojatno zgražaju 'do bola' nad ovim fotkama.

via GIPHY


Osim što su čudne na razne načine (baš kao i Balenciaga čizme o kojima smo pisali prije mjesec dana), ne kužimo njihovu funkciju i ne znamo možemo li ih uopće nazvati trapericama.

Ovaj odjevni predmet doživio je premijeru na modnoj pisti u Tokiju na Amazon Fashion Weeku, a predstavio ga je brend Thibaut kao dio kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine.

Iskombinirali su ga s klasičnim, bež bodijem dugih rukava i tenisicama, a hrabro ga je iznijela nepoznata manekenka smeđe kose.

I nismo jedini koji imamo problem sa shvaćanjem upotrebljivosti tanga-trapki. I korisnici Twittera ne mogu se načuditi ovoj pojavi.


Na Instagramu je prije nekoliko dana započela rasprava tko će od slavnih osoba ovo isfurati prvi pa se na profil Fashion Critic (Catherine Kallon) možete obratiti ako imate neku ideju. Mi ćemo samo reći da su se na popisu pronašle Kim Kardashian, Lady Gaga i Rihanna.

Place your bets on who will be the first celebrity to wear the worlds first thong jeans. . #thongjeans

A post shared by RCFA - Catherine Kallon (@fashion_critic_) on


Foto: Twitter/Instagram/Screenshot/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Adidas predstavio tenisice koje su otporne na pivu i bljuvotinu – kome treba ovo?

Pojavio se creepy modni trend koji je izazvao buru na internetu i uživo

[ANKETA] Severina isfurala ove čizme-hlače - biste li se i vi usudili?

Moda tange-trapke bizarno čudno tange Fashion show trapke

Još vijesti