Slika nije pronađena
Selena Gomez svakako je cura koju želimo kopirati – ima predobru vezu s The Weekndom, hrpu frendica i prebogat i inspirativan ormar u kojem se mogu naći svakakvi odjevni predmeti – od onih koji koštaju nekoliko desetaka tisuća kuna do low-budget komada.

I skoro uvijek ju pohvaljujemo, međutim, nismo sigurni možemo li isto učiniti i ovaj put. Selena se na dodjeli nagrada InStyle Awards u Los Angelesu pojavila u najčudnijim cipelama ikad i savršenoj, bezvremenskoj, crnoj haljinici.Pogledajte malo bolje... Je li to skulptura ispod svake od njezinih cipela? Različita skulptura ispod svake? Ili je li ispod njezine desne noge umjesto pete ustvari naranča?Na sva ova pitanja nećemo dobiti odgovore, ali čini nam se da Seleni nije baš bilo najugodnije stajati u ovim cipelama.

A nakon samostalnog fotošutinga, odradila je i onaj zajednički – po prvi puta u šest godina slikala se sa svojom frendicom i popularnom pjevačicom, Demi Lovato.Demi i Selena su u javnosti nedavno 'obnovile' prijateljstvo i to na Instagramu kada je Selena komentirala objavu Demi Lovato u kojoj promovira svoj novi dokumentaraca Simply Complicated.
Napisala je 'Ovo je prekrasno. Tako mi je drago zbog tebe. Uvijek se trudiš biti hrabra i realna. Da je par više ljudi kao ti. Volim te'.

I moramo priznati da cure sada izgledaju bolje nego ikad – toliko su različite, a toliko slične da nas je upravo primila nostalgija za vremenom kada su bile BFF i 'kraljice' Disney kanala.No, stavimo to sad po strani i recite nam, biste li se vi odvažile nositi ovakve cipele poput Seleninih?
Loading...

Foto: Profimedia/Getty/Instagram

M.Z.

Pročitajte još:

Trik Selene Gomez koji uvijek pali – kako običnu kombinaciju pretvoriti u WOW?

Ima milijune, a kupuje u H&M-u - zaviri u ormar Selene Gomez

Selena podržava Demi Lovato: ostavila joj najljepši BFF komentar na Instagramu

Moda zvjezdani stil bizarno cipele čudno crna haljina Demi Lovato Selena Gomez

Još vijesti