Cura i dečko

Na društvenim se mrežama svako toliko pojavi neki novi dejting trend koji se izdvoji i postane popularan. Sada se pojavio jedan koji se zove „izmišljena veza“, a evo o čemu se tu radi i kakve su to veze.

Ukoliko provodiš vrijeme na društvenim mrežama, a sigurno provodiš, nije ti promaknulo da je odjednom postalo popularno biti u deluziji u vezi bilo čega u životu, ili kako to zovu cure na TikToku, biti delulu. Navodno je biti delulu rješenje koje će nam pomoći ostvariti uspjehe u životu. Neki će reći da to ima smisla, drugi će reći da nema, a na tebi je da odlučiš za sebe. Sada je delulu trend prešao i na dejtanje. Cure su u „izmišljenim vezama“ i ovo je postao novi hit u dejtanju. Kakva je to veza?

Zaljubljeni par Ciljevi u vezi koje si ti i dečko morate postaviti: 10 ciljeva koji su dobri za baš svaku vezu

Upravo ono što ti i samo ime govori! To su veze koje postoje samo u našoj glavi, koje nisu stvarne. To je kada u svojoj glavi zamišljaš da ste ti i netko zajedno, ali u realnosti niste. U realnosti se možda niti ne znate, ne komunicirate, niste se nikada niti spetljali, niti se dopisujete, ma ništa! „Izmišljena veza“ je izmišljena.

 

@lilaclaurels When he literallh never thinks of you >>> #GenshinImpact33 #howtodisappear #situationship #imaginationship ♬ how to disappear - 555

 

Najbolji je dio taj da te u takvoj vezi osoba neće povrijediti. Stvari ne mogu otići u krivom smjeru jer si ti ta koja određuje smjer. Zabavne su i mnogima se sviđaju. Jedino može biti problem kada saznaš da je tvoj izmišljeni dečko pronašao realnu djevojku. Cure žive u svom mjehuriću i sretne su. Koliko je ovo dobro, upitno je. Negativna je strana i ta da si nesvjesno možda daješ lažne nade i da živiš u imaginarnom svijetu te propuštaš prilike u onom realnom. Što ti misliš o ovakvoj vezi?

Sviđa li ti se izmišljena veza?

Ukupno glasova:

Samopouzdana cura Navike zbog kojih ostaješ solo: 5 stvari koje mi cure volimo raditi, a koje odbijaju dečke

veza trend u dejtanju društvene mreže izmišljena veza imaginationships što je to delulu trend značenje objašnjenje ljubav

Još vijesti