cura i dečko

Poljupce svi volimo, samo što ih neki više vole primati nego davati. No, i mjesto poljupca ima značenje koje može značajno doprinijeti vašoj vezi. Različiti dijelovi tijela pobuđuju različite emocije, a to je jedan od razloga zašto i svaki dio ima svoje značenje.

Svi smo barem jednom dobili sve ove poljupce, na točno svim ovim mjestima koje smo naveli. Međutim, u tim situacijama možda i nismo razmišljali da mjesto gdje dobijemo poljubac ima svoje značenje, a upravo ono može biti bitan faktor u izgradnju daljnjih odnosa, kako piše India Times. Tako da nije baš svejedno dobiješ li poljubac u nos, usta ili vrat – zato moraš provjeriti značenja poljupca koje dobiješ na ovim mjestima na svojem tijelu jer se možeš ugodno iznenaditi!

1.Obraz
Poljubac u obraz može značiti nekoliko stvari. Može značiti da se radi o intimnijem odnosu, pogotovo ako je to prvi poljubac koji je pao, jer ti netko time daje do znanja da mu se viđaš. Postoje i mnoge kulture u svijetu gdje poljubac u obraz označuje pozdrav, a na to moraš pripaziti ukoliko se radi o nekome iz druge države.


2.Čelo
Čelo je mjesto koje označava sigurnost odnosa i sigurnost veze općenito. U tom slučaju možeš biti sretna ako dobiješ poljubac u čelo jer ti je to znak sigurnosti i ugodnosti od strane dečka. Osim toga, spominje se i kako je upravo poljubac u čelo jedno od najvažnijih segmenata u vezu jer dokazuje opuštenost obje strane u tom odnosu.

 

via GIPHY


3.Dlan
Mnoge djevojke poljubac u dlan podrazumijevaju kao znak bontona s obzirom na to da smo u filmovima često viđali kako prinčevi ljube ruke princezama. Prije svega, poljubac u dlan je znak poštovanja, baš kao što je prikazano u tim filmovima koje smo gledali. Ima još jedno značenje, a to je da te dečko na taj način želi očarati, baš zato jer zna da će time ispasti kao pravi džentlmen!


4.Francuski poljubac

Oko francuskog poljupca bi trebali biti posebno oprezni. Od svih navedenih, on je najintimniji oblik kod kojeg ti to može biti znak da je dečko zaista zaljubljen u tebe i da sve više prelazi u dublje i intimnije odnose. Ono drugo značenje nije toliko emotivno jer se neki ljudi ipak samo vole ljubiti i to u francuskom obliku, pa kod njih možda ne postoji to intenzivno i dublje značenje.

 

via GIPHY

 


5.Uho
Uho probuđuje strastvene i senzualne odnose između vas dvoje. Uši se smatraju kao onaj dio tijela koji dodirom potiče senzualnost jer je samo po sebi dosta osjetljivo pa iz toga možeš iščitati kako bi on vjerojatno želio nešto više od ovoga što imate trenutno.


6.Vrat
Kao i uho, vrat se također povezuje s nekim dubljim namjerama jer je i vrat osjetljiv sam po sebi. Ljubljenje u vrat izaziva intenzivne osjećaje između dvoje ljudi, a poljubac u takva osjetljiva mjesta pokazuje strast u vašem odnosu.

 

via GIPHY

 


7.Nos
Nos je možda najslađe mjesto gdje možeš dobiti poljubac. On ti time daje do znanja da te apsolutno obožava te u ovom obliku nema nekih pretjeranih senzualnih namjera. Osim toga, dečko želi da se osjećaš voljeno i sretno s ovim poljupcem tako da definitivno moraš uživati u njemu.

par se ljubi [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji se najgore ljube – s ovih 5 poljubac neće biti za pamćenje

izbjegavanje poljupca Sviđa ti se jako, ali se grozno ljubi – što napraviti? Postoji 6 načina kako to možeš popraviti

ljubav veza zaljubljenost poljubac značenje mjesto poljupca

Još vijesti