Spencer Barbosa

Znate već i same kolike su muke i borbe zbog dlačica na tijelu, pogotovo u ljetnim mjesecima. Brijanja, depiliranja, urasle dlake, iritacije i crvene točke nažalost su dio svakodnevnice velike većine nas.

Radimo to sve, jer nam je jednostavno neugodno da bilo tko drugi primijeti kako nam na tijelu strši koja dlačica, jer posvuda oko nas: na reklamama, društvenim mrežama i medijima, vidite savršeno glatke žene.

Spencer Barbosa koja se na svom TikTok profilu predstavlja kao netko tko promiče „bodypositivity“, odlučila se obračunati s time i posebno prozvati dečke koji mrze dlake na tijelu i proglašavaju ih kao nešto „nehigijensko“ ili „muževno“.

 

@spencer.barbosa 🙋🏽‍♀️ ceo of hairy arms #bodyhair #girls #relatable #insecurity #teenager #bodyimage ♬ original sound - spencer barbosa🧚🏻

 

Prije nego što je pozvala ljude da porazgovaraju o dlakama, pokazala je dlačice na svojim nogama, trbuhu, rukama i one iznad gornje usne. Kako kaže, na tu su je temu potaknuli muškarci, koji na njezinom profilu ostavljaju nepotrebne komentare o ženskim tijelima.

„Dlakava sam i uvijek ću biti dlakava, jer sam Portugalka“, rekla je ona priznavši da od svoje sedme godine krade mami pincetu kako bi počupala brkove.

„Sve do ove godine nisam uhvatila samu sebe kako se ispričavam za svoje dlakave noge, zašto sam se uopće ispričavala?“, pitala se Spencer zašto se mi cure stidimo nečeg što je sasvim normalno, prirodno i što nam raste na tijelu.

„Ako želite imati dlakave noge ovog ljeta, imajte dlakave noge ovog ljeta. Ako prezirete dlake i ne želite dlake na svom tijelu, uklonite ih“, zaključila je ona i pozvala cure da prigrle svoje „krzno“ na tijelu kao nešto normalno, nešto čega se ne bismo trebale sramiti.

Dakle, vaše tijelo, vaš izbor. 

 

 

 

dlačice na tijelu uklanjanje dlačica na tijelu ljeti savršeno glatke žene depilacija urasle dlake i iritacije Spencer Barbosa sram zbog dlaka na tijelu posramljivanje zbog dlakavosti vaše tijelo vaš izbor

Još vijesti