Slika nije pronađena

Većina ljudi živi u iluziji da su cure savršeni romantični cvjetići, no istina je da i cure znaju biti ponekad odvratne... Pogotovo kada se opuste. Najopuštenije su u društvu svoje BFF, pa ne čudi što upravo s njima rade stvari koje vjerojatno ne bi radile s ostalim 'smrtnicima'.

Nekih vas je stvar sram vjerojatno zato što mislite da se radi o nečemu što samo vas dvije radite, no vjeruj nam - niste jedine! Sigurni smo da ste radile skoro pa sve stvari s našeg popisa!

Vršile malu nuždu zajedno u kupaonici...

Realno, tko to nije radio s BFF? Moguće je da se dogodilo da nekom izletu, ali i u bilo kojem izlasku - ne radi se o nečemu što je tako strašno niti skandalozno, već gotovo o nečemu kroz što se mora proći da biste zaista bile BFF.

...ali i veliku!

E ovo je sada već nešto što nije uobičajeno, već nešto što radiš samo sa zaista najboljom prijateljicom. Isto vrijedi i za pričanje na telefon dok jedna (ili obje) vrši veliku nuždu. Što reći, vas dvije ste UVIJEK tu jedna za drugu!


via GIPHY


Poljubile se

Rijetko koja cura može reći da nije poljubila drugu curu, no to ne mora značiti ništa više od iste zabave i znatiželje. Na sleepoverima se nekad zaspe u sekundi dok se gleda film, a ponekad se svašta dogodi....

Dijelile dečka

Možda se ne radi o nečemu na što ste posebno ponosne, a još manje o nečemu zbog čega vam je drago, ali sigurno imate barem jednog dečka s kojim ste obje bile. Okolnosti u kojima se to dogodilo nećemo spominjati, ali pitanje je kakve su bile...

Vidjele jedna drugu golu

Kada isprobavate novu odjeću, morate se uvjeriti u to da dobro izgledate u tome. S ostalim curama se držiš toga da je dovoljno da te vide u grudnjaku i donjim gaćicama, no s BFF je to druga priča - ona te je vidjela potpuno golu!


via GIPHY


Stiskale prištiće

O da, koliko god bio dobar osjećaj kad si sama izvadiš prištić, neke jednostavno ne možeš sama, već ti treba pomoć. I tu je tada tvoja BFF kako bi ti uskočila u pomoć! Možda zvuči kao odvratan zadatak, ali ustvari je nešto što jedva čekaš da se dogodi...

Čupale dlake - na svim mjestima

Svi znamo koliko je bolna depilacija, a još bolje koliko je neugodno skinuti se pred strancem. Jednostavnije je kupiti trake i sama se doma depilirati, no to zna biti teško - tko si želi nanijeti tu bol? Tvoja BFF je tu kako bi ti malo pomogla, ako ju uspiješ uvjeriti da ju nećeš mrziti dok ti bude čupala sve dlake..

Dijelile nešto što se ne dijeli

Bilo da se radi o britvici ili epilatoru, četkici za zube ili kistu za šminkanje, vi sve dijelite. Vrlo često ne zato što želite, već se nađete u situaciji da je jedna od vas zaboravila to te joj hitno treba - prava BFF uvijek uskače u pomoć!

Prepričavale si dejtove - detaljno!

Baš kako izgledaju razgovori cura iz serije 'Seks i grad', tako i tvoja BFF i ti. Nađete se na kavi i prepričate si sve detalje, pogotovo one sočne. Postoje stvari koje ne prepričavaš ostalim curama, ali pred svojom BFF nema toga što skrivaš!


via GIPHY


Ogovarale sve bez iznimke

Možda na prvu ne zvuči kao nešto skandalozno, ali vas dvije imate toliko ružnih nadimaka i priča o ljudima koje ne volite, da se ipak ponekad osjetite pomalo krivima za sve što radite, iako to nikad ne napusti sobu u kojoj vas dvije to pričate. Doduše, možda biste mogle probati malo smiriti s ogovaranjem...

Koliko od ovih deset stvari je istina za tvoju BFF i tebe?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Najbolje frendice u našim omiljenim serijama kao 'friendship goals' – koje od njih ste ti i tvoja BFF? ANKETA

Prijateljstvo – kada je vrijeme za reći 'ne' i razmisliti o prekidu s BFF?

HELP Tvoja BFF je pronašla novu frendicu? Evo kako prepoznati da joj više nisi bestie

bff odvratno cura prijateljstvo ljubljenje ogovaranje depilacija

Još vijesti