Baka Prase i Anja Blagojević

Već svi znaju da su Baka Prase i njegova bivša djevojka Anja Blagojević prekinuli početkom ove godine. Od tada je prošlo dosta vremena, a sada su i pričali nakon prekida u jednom live streamu u kojem je bila Anja.

Baka Prase pridružio se live streamu u kojem je bila njegova bivša djevojka Anja Blagojević i njegov prijatelj. Naime, Anja je ostala u dobrim odnosima s njegovim prijateljem koji je bio u liveu, a u jednom trenutnu im se pridružio i Baka Prase, ali bez kamere.

Anja Blagojević Anja Blagojević otvoreno rekla kakve cure smatra jadnicama – i svi su se složili s njom

Njihov razgovor nije išao u najboljem smjeru s obzirom na to da je odmah u početku razgovora Baka počeo zezati Anju, što se njoj očito nije svidjelo.

 

 

Iz razgovora je očito kako je Anja Baki postavila neke uvjete, pa se pretpostavlja da su to uvjeti da budu opet zajedno, jer joj je Baka rekao da je postavila nerealne uvjete za ljubav. Ona mu je na to odgovorila kako uopće nisu nerealni uvjeti, a on joj je na to rekao kako joj je drago da su popričali.

 

@malamu321 #bakaprase #anjablaa #foryoupage #foryou #fyp #viral #trending #balkan ♬ original sound - Mala Mu

 

No, tu je Anja potpuno okrenula priču i oštro mu je odgovorila: 'Hvala, doviđenja', nakon čega je Baka otišao iz live streama.

Slika nije pronađena Bivša cura Bake Praseta oduševila sve svojim talentom – fanovi nisu imali pojma o ovoj Anjinoj strani

Njihov zajednički prijatelj, koji je također bio u liveu, rekao je Anji da mu nije trebala tako oštro odgovoriti jer je čuo po Bakinom glasu da mu je žao, ali Anju to baš i nije interesiralo. Napomenula je kako mu nema što za reći jer ne prihvaća njezine uvjete. Očito je da je Anja zaista ljuta na Baku, pa je moguće da je on kriv za njihov prekid veze?

baka prase Anja Blagojević veza Prekid problemi odnos

Još vijesti