anja blagojević

Anja je puna iznenađenja – i to onih ugodnih. Iako Anju Blagojević svi znaju kao bivšu Bakinu curu, i influencericu, sada je pokazala jednu svoju stranu za koju nitko nije niti znao da postoji.

Uvijek svi influencere doživljavaju kao ljude koji se samo znaju naslikavati, ali svatko ima neki svoj talent koji možda neće odmah otkriti. Anja je definitivno sve iznenadila kada je otkrila jednu svoju drugu stranu za koju fanovi nisu znali. Nakon nedavnog prekida veze, na TikToku je pokazala i svoju ranjiviju stranu, jer kakav god da je prekid, on je uvijek bolan i svatko se s njim nosi na svoj način. Anja je počela slikati. Da, dobro ste pročitali, uzela je tempere i platno i bacila se na crtanje - u njoj leži prava umjetnica. Objavila je video u kojem pokazuje dijelove procesa i krajnji rezultat koji je apsolutno wow!

@anjablaa

Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

Kako smo i rekli, s obzirom da prolazi kroz prekid, i slika je ljubavne tematike. Svima je malo teško vjerovati da je stvarno ona to naslikala. Fanovi su apsolutno oduševljeni ovom Anjinom neočekivanom stranom. Tko bi rekao da je i umjetnica. Video je sakupio itekako puno pregleda i pozitivnih reakcija.

Ovo je još jedan dokaz da samo zato što je netko influencer, ne znači da je to jedino što zna raditi. Nadamo se da ovo nije prva i zadnja umjetnička slika koju ćemo vidjeti od Anje.

Pogledajte još:

Ella Dvornik ima ljubavni izazov na društvenim mrežama za svoje pratitelje – sudjeluj i ti!

Camila zavezala usta hejterima: Dobivala je uvrede da je debela, a sada objavila nove fotke u badiću

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

talent anja blaa skriveni talent Anja Blagojević

Još vijesti