Kućni ljubimci

Vaš kućni ljubimac može biti vaše najveće i nadraže prijateljstvo.

Postoji veza između životinja i astrologije. Astrologija pomaže u odabiru pravog ljubimca, jer vam daje uvid u vaše osobnosti i karakteristike. Pronalaženje idealnog kućnog ljubimca koji odgovara vašem stilu i osobnosti može biti itekako lakše, ako i sami znate kakvi ste i što vam treba.

Saznajmo u nastavku, koji je ljubimac najbolji za vaš horoskopski znak?

Ovan

Brzi, dinamični i natjecateljski raspoloženi Ovnovi trebaju jednako slične ljubimce. Razmislite o nekim energičnim, aktivnim i velikim pasminama kojima treba puno šetnje i aktivnosti, baš kao i vama. To su primjerice dalmatineri, mađarske vižle ili labradori. Možete razmišljati i o nabavci belgijskog ili njemačkog ovčara, s kojim ćete uživati u šetnjama i u treniranju raznih trikova.

Bik

Kao zemljani znakovi, koji su dosta koncentrirani na materijalno - Bikovi trebaju nešto što je od koristi. Ako ćete se već zamarati brigom oko kućnog ljubimca, onda vam treba netko tko će doprinositi vašem kućanstvu. Stoga je za vas idealan kućni ljubimac – kokoš, a možda i više njih, kako biste svako jutro, kao pravi gurman - imali svježa jaja na svojem stolu.

Blizanci

Brbljavim Blizancima trebat će kućni ljubimac s kojim mogu razgovarati. Većina ptičica voli biti u društvu svojih ljudi, tako da se Blizanci s njima nikad ne bi dosađivali. Razmislite o nabavci papige, koje su nevjerojatno inteligentne, znaju izvoditi trikove i ponavljati cijele rečenice. Zamislite da imate aru ili kakadua čijim se smicalicama i ludorijama možete svaki dan smijati.

Rak

Rakovi su zaštitnički nastrojeni, intuitivni, sentimentalni i suosjećajni. Cijene udobnost, obitelj i dom pa bi umiljati kućni zečić bio pravi izbor. Uostalom, zečići trebaju pažnje, ljubavi i vole se maziti, baš kao i vi. Za one koji žive na selu i imaju dovoljno životnog prostora, mogu razmisliti o nabavci krave, jer one su nevjerojatno osjećajne i sentimentalne životinje, baš poput Rakova.

Lav

Iako ste kraljevi Zodijaka, ne možete baš u kući držati divlje mačke, iako bi najbolje odgovarale vašoj dramatičnoj, otvorenoj, vatrenoj i samouvjerenoj prirodi. Stoga se odlučite za njihove daleke rođakinje i odavno pripitomljene - domaće mačke. Možete razmisliti o onoj s pedigreom ili još bolje - usrećiti koju iz skloništa za životinje.

Djevica

Zemljani znak koji voli svoju stabilnost i rutinu, treba kućnog ljubimca o kojem će se biti jednako tako lako brinuti. Stoga su zamorci i Djevice odličan spoj. Zamorci ne zahtijevaju tako puno pažnje, što ih čini praktičnim izborom. To su životinje koje nemaju agresivan karakter. Oni su plahi i treba ih naučiti na ljudski dodir, međutim – jednom kad vas zavole, postat će prave maze.

Vaga

Glamurozne Vage oduševit će ljubimac koji je malen i sladak, kojeg ćete moći ponijeti u svojoj dizajnerskoj torbi ili nositi na rukama i zadiviti sve prolaznike na ulici sa tim preslatkim malim stvorenjem. Vašem karakteru najbolje će odgovarati neke male pasmine pasa, poput mopsa, chihuahue, maltezera ili pekinezera.

Škorpion

Škorpionska transformativna energija uči nas da odbacimo ono što nam više ne služi. Stoga je za vas bilo kakav gmaz, poput guštera ili zmije. Oni odbacuju svoju staru kožu, kako bi zasjali novim sjajem. Iako ovi kućni ljubimci mnogima mogu izgledati zastrašujuće (baš i poput ljudi Škorpiona), ali oni imaju jednaki potencijal voljeti duboko i biti privrženi, baš poput pasa i mačaka.

Strijelac

U astrologiji je Strijelac prikazan kao kentaur, odnosno mitsko biće koje je pola čovjek, pola konj. Stoga je za Strijelca idealan kućni ljubimac upravo - konj. Osobama slobodnog duha, sklonima avanturizmu, putovanjima, istraživanjima i konstantnim lutanjima najbolje će odgovarati ova plemenita i neovisna životinja.

Jarac

Možda da razmislite o ježu? On je istodobno sladak i bodljikav. Baš kao i jež, tako i vi možete imati grublju vanjštinu, koja skriva onu mekanu stranu. Uostalom, mogao bi vam se svidjeti mali izazov posjedovanja tvrdoglavog i posebnog ljubimca, kakvog vrlo vjerojatno nema još uvijek nitko pred vas.

Vodenjaci

Uvijek originalni Vodenjaci trebaju nešto drugačije, neku životinju koju će drugi smatrati divljom i totalno neprimjerenom za udomljavanje. Logika je ovdje jednostavna, najneobičnijem znaku Zodijaka treba jednako neobičan ljubimac. Možda da razmislite o tvoru. Oni su gipki, okretni, znatiželjni, društveni i energični te vole učiti nove trikove. Ono što je najvažnije - definitivno nisu za svakog i to je ono što će vas privući kod njih. 

Riba

Tko će imati ribe za kućnog ljubimca, ako to neće horoskopske Ribe. Kako vaš horoskopski znak simbolizira riba, u vašem domu mora biti akvarij. Svakog će vas dana opuštati slušanje laganog žuborenja vode, koje proizvodi filtar, a pogled na šarene ribice donosit će vam svakodnevnu inspiraciju i motivaciju u životu.

 

idealan kućni ljubimac i horoskop idealan kućni ljubimac prema horoskopu idealan kućni ljubimac i zodijak kakvog kućnog ljubimca nabaviti Kućni ljubimci papige kokos Pas Mačka gmaz Zmija Konj krava zečić Zamorac riba

Još vijesti