Slika nije pronađena

Smiješni su, slatki, izobličeni ili apsolutno savršeni. U svakom slučaju uveseljavaju naš život – oni su dnevna doza slatkoće na Instagramu! Donosimo top 10 najpopularnijih kućnih ljubimaca u 2017. godini.

1. Jiff The Pom – najslađi pomeranijski špic (a.k.a. Boo) na svijetu s 7.4 milijuna followera je apsolutni pobjednik Instagrama. Obožava se odijevati i stajati na stražnjim šapama i uopće ne izgleda stvarno.

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on


2. Nala Cat – ima 7 godina i jedna je od prvih mački na Instagramu. Do sada je skupila 3.5 milijuna pratitelja (najviše od svih mačaka), smještena je u New Jerseyu i udomljena je s pet mjeseci starosti.

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat) on


3. Doug The Pug – kralj pop kulture, bolje odjeven i poznatiji od većine slavnih osoba... S 3.3 milijuna pratitelja je drugi najpopularniji pas na svijetu.

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

4. Shinjoiro Ono – Hachiko u stvarnom životu, Shiba Inu koja živi u Japanu, obožava se smijati i izgleda ful pitomo. Na Instagramu ju prati 2.6 milijuna ljudi.

A post shared by Shinjiro Ono (@marutaro) on


5. Grumpy Cat – s 2.4 milijuna pratitelja je druga najpopularnija mačka na svijetu. Nikad nije dobro raspoložena, barem tako izgleda. Mrzi sve, a nju svi obožavaju.

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on


6. Juniper The Fox – ovo nije pas, ovo je lisica, najsretnija lisica na svijetu. 'Zabrijala' je da je pas i obožava se igrati, a ima 2.2 milijuna pratitelja.


7. Marnie – pandan Lil Bub u psećem obliku. Stalno ima jezik vani nadesno, stara je (ima 16 godina), a do svoje 11. godine je živjela u skloništu. Ima 2.1 milijuna followera, a njezin profil promiče udomljavanje starih pasa.

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

8. Tuna – mali Chiweenie, pas iz azila koji ima nepravilan zagriz i veliko srce. Ima 1.9 milijuna pratitelja.


9. Loki The Wolfdog – ima profil od 2012. godine i skupio je preko 1.7 milijuna pratitelja. Obožava se slikati u prirodi i maziti. 

A post shared by Loki (@loki_the_wolfdog) on


10. Lil BUB – čudna mačka koja je rođena takva. Ženka je, mala, ali moćna i izobličena (ali slatka!). Ima 1.7 milijuna pratitelja.

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on


Foto: Instagram

M.Z.


Provjeri još...

Imaju više fanova od vas: najpopularniji kućni ljubimci s Instagrama

Ovo su kućni ljubimci koje morate pratiti – prije nego postanu slavni!

Mačka, pas, ribica – jesi li među onima koji pričaju s kućnim ljubimcima?

Pas Mačka popularni Kućni ljubimci instagram