Puzzle, svijeća i Marko Vuletić

Iako poznajemo osobu kojoj kupujemo poklon, i to jako dobro, svejedno nekad ne znamo što im kupiti. Možda tu osobu znaš već jako dugo i „istrošila“ si sve ideje ili ti sada ništa dobro ne pada na pamet, a vremena ponestaje.

Horoskop ti može pomoći smisliti poklon za rođendan ako ti nemaš nikakvu ideju što bi osobi mogla kupiti. Pogotovo ti ovo može pomoći ako je osoba za koju kupuješ baš tipični predstavnik svog znaka zodijaka. Dajemo ti nekoliko ideja za svaki od znakova, a ti odaberi u kojem ćeš smjeru s poklonom ići. Svakako uzmi u obzir sve informacije koje znaš o osobi za koju kupuješ – što voli, što ne voli, što radi u slobodno vrijeme, je li spomenula da nešto posebno želi… Ovi će pokloni biti super iznenađenje! Evo što je to po horoskopu idealan poklon za svaki znak.

OVAN – planer, knjiga ili mjesečna pretplata za teretanu
Ovnovi su ambiciozni i fokusirani na napredak. Uvijek rade na sebi i žele se unaprijediti na nekom području. Poklon poput planera ili neke druge tematske „bilježnice“ mogu biti dobra ideja. Kao i knjiga, bilo neka stručna ili primjerice ljubavna. Možeš im pokloniti i iskustvo – pretplatu za teretanu za jedan mjesec.

BIK – parfem, svijeća, bon za manikuru ili masažu
Bikovi vole luksuz! Naravno da im nećeš kupiti parfem od 100 eura, ali i za male se novce mogu pronaći neki jako kvalitetni (khm hkm Zara). Svijeće su također nešto s čim ćeš teško fulati. Ukoliko ipak tražiš neku ideju gdje ćeš pokloniti nešto posebnije, neka to bude bon za manikuru ili masažu!

 

 

BLIZANCI – slušalice, narukvica ili pretplata na Spotify
Želiš iznenaditi Blizanca? Pokušaj s nekim od ova tri poklona. Sve ovisi u kojem si budžetu, donosimo ti nekoliko rješenja. Slušalice su više koristan poklon, ali i jedan koji će svakoga razveseliti. Narukvica pak može biti i neka srebrna ili neka od malog biznisa koja je jeftinija. Kao tip ljudi koji vole lijepe stvari, ali i korisne, jedan poklon može biti i pretplata na Spotify.

RAK – šlapice, okvir sa slikom ili keksi koje si ti ispekla
Rakovi su osobe koje nisu ludi za izlascima i velikim druženjima, radije će vrijeme provoditi doma. Vole biti u svojoj sobi i možeš im kupiti nešto za sobu poput okvira s vašom fotkom ili udobne i smiješne šlape! Rakovi su kreativne osobe, a jedan poklon koji će ih ugodno iznenaditi kreativnošću je da im ispečeš keksiće ili tortu!

 

 

LAV – bomba za kupanje, set kozmetike ili ulaznica za koncert
Lavovi vole biti u centru pažnje i žele vidjeti da ih osoba dobro poznaje. Zato biraj pažljivo! S obzirom da vole posvećivati pažnju sebi, možeš igrati na tu kartu. Bomba za kupanje je poklon koji je i sladak i koristan, kao i set kozmetike (unaprijed složeni ili ti sama možeš složiti svoj). Ako pak znaš da jako žele na neki koncert – eto ideje kako ih oboriti s nogu.

Motivacijski citati [HOROSKOP] Koji je tvoj citat dana s obzirom na znak zodijaka?

DJEVICA – ručni sat, puzzle, kuharica
Djevice su tip osobe kojima mozak uvijek radi sto na sat! Jedna zanimacija koja će ih satima držati su puzzle! Kupi one s više dijelova da ne slože za 15 minuta. Osim toga, jedan poklon koji ti može pomoći ako kupuješ za dečka je da baciš oko na ručne satove. Zadnji prijedlog je kuharica! Za Djevice koje vole provoditi vrijeme u kuhinji, ovo može biti super poklon.

 

 

VAGA – naušnice, dekica ili jastučić, šminka
Vage vole lijepe stvari! Imaju dobar ukus i obožavaju stvari poput nakita, mode i šminke. U tom smjeru možeš ići i s poklonom. Naušnice ili bilo koji drugi komad nakita su jedna od ideja. Druga ideja može biti šminka – pogotovo ako znaš da neki proizvod jako žele. Treća opcija može biti i nešto za uređenje prostora poput dekice, jastučića ili slatke stolne lampice.

ŠKORPION – maskica za mobitel, polaroid fotić ili fensi čaj/kava
Za njih se uvijek govori da su misteriozni! Pa što misterioznoj osobi kupiti za rođendan? Jedna stvar koju znamo još o Škorpionima je da vole personalizirane poklone, a ova tri se tu dobro uklapaju. Maskica za mobitel koju ćeš sama kreirati zahtijeva malo više posla, ali nekada vrijedi uložiti truda. Još jedna opcija mogu biti čaj ili kava ili sok ili neki alkohol koji znaš da ta osoba voli – napravi personaliziranu etiketu i učini poklon još boljim. Možeš im kupiti i polaroid fotić, to sigurno nije nešto što očekuju.

 

 

STRIJELAC – foto album, odlazak na novootvoreno mjesto u gradu, putovanje
Avanturisti koji obožavaju nova iskustva i putovanja. Ne mogu biti dugo na jednom mjestu i stalno moraju isprobavati nešto novo. Zato im možeš kupiti album za fotke, da imaju gdje spremiti sve svoje uspomene. Predlažemo ti i da im pokloniš neko iskustvo. Odvedi Strijelca u novootvoreno mjesto u gradu – bar, restoran, što god da je novo, jako će ga to razveseliti. Ukoliko ipak imaš veći budžet i radi se o posebnoj prilici, nećeš pogriješiti s putovanjem.

Cura i dečko [HOROSKOP] Najgore ljubavne kombinacije ikada: Koji se znak zodijaka baš NIKAKO ne slaže s tvojim?

JARAC – svilena jastučnica, set za kovrčanje kose bez topline, merch slavne osobe koju vole
Jarčevi su toliko fokusirani na ostvarivanje svojih snova i ciljeva da se zaborave nekada posvetiti sebi, razmaziti se i kupiti si nešto što im stvarno ne treba, ali bi im bilo drago imati. Svilena jastučnica je malo skuplji poklon, ali ako imaš veći budžet, ovo je poklon za razmaziti Jarca. Postali su popularni i setovi za kovrčanje kose bez topline, još nešto što će im pomoći da se posvete sebi. Nešto što si možda sami nikada ne bi kupili, ali bi ih razveselilo da imaju je merch od slavne osobe koju znaš da jako vole.

 

 

VODENJAK – karte za tarot, zabavne čarape, pismo
Vodenjaci su pomalo ekscentrični, zabavni i vole čudne stvari. Karte za tarot su nešto što bi ih moglo inspirirati i da krenu s novim hobijem, a zabavne čarape na neki smiješni motiv su pun pogodak za ovaj znak ako tražiš jeftiniji poklon. Možeš im i napraviti poklon – napisati pismo! Čestitaj im u njemu rođendan, napiši zašto su toliko super, prisjeti se neke lijepe zajedničke uspomene, stavi u njega sve što bi im htjela reći da ih razveseliš i raznježiš.

RIBE –bojanka za odrasle, boca za vodu, ulaznice za kino
Sanjari horoskopa. Vole sve što je slatko i lijepo! Ribe su između ostalog i kreativne osobe pa je poklon poput bojanke za odrasle idealan kao nešto gdje mogu pokazati svu svoju kreativu. Uz ovaj poklon možeš nadodati i bojice! Boce za vodu su već neko vrijeme veliki hit, a ima ih u različitim verzijama, nekih i prilično lijepih i slatkih, idealnih za Ribe. Zadnji prijedlog može biti i da im kupiš ulaznicu za kino. Sjeti se da uzmeš dvije da mogu povesti nekoga sa sobom!

Horoskop znakovi zodijaka poklon za rođendan po horoskopskom znaku što kupiti za rođendan ideje za rođendanske poklone jeftini rođendanski pokloni ideje za poklone za cure ideje za poklone za dečke

Još vijesti