Cura i dečko

Imate različite načine na koje doživljavate život, ljubav, odnose zbog čega i između vas i pripadnika jednog drugog znaka teško da će uspjeti veza. Ovo su najgore ljubavne kombinacije ikad.

 

Jednako kako astrologija ima ideju s kojim bi znakovima zodijaka trebali biti kompatibilni, isto tako ima i ideju s kojim znakovima ne bi uopće ni trebali pokušavati ništa jer je jednostavno osuđeno na propast. Za svaki znak zodijaka postoji jedan totalno krivi match, evo koji je tvoj i zašto.

OVAN – Rak
Ovnovi su impulzivni i obožavaju zabavu i treba im optimistični partner koji će dijeliti tu njihovu energiju. Rak je, pa, ništa od toga. Osjetljivi Rakovi trebaju sigurnost i predvidljivost kada je u pitanju veza, jer se inače neće moći otvoriti i pokazati svoje pravo lice. Ovaj par bi zahtijevao jednostavno previše strpljenja od Ovna, zbog čega će se uvijek osjećati kao da mora oko partnera Raka hodati oprezno i lagano da ga ne povrijedi.

BIK – Strijelac
Bik i Strijelac žele totalno drugačije stvari u životu i u vezi, što može stvoriti velike probleme i svađe ako završe zajedno. Bikovi žele nekoga na koga se mogu osloniti i tko dijeli njihovu želju za sigurnim i mirnim životom punim lijepih stvari i uživanja. S druge strane, Strijelac želi lutati, istraživati i ne želi da ga išta veže za neko mjesto.

BLIZANCI – Škorpion
Blizanci vole da je sve lagano, jednostavno i zanimljivo, zbog čega često budu privučeni Škorpionima jer su oni skroz suprotno od njih – strastveni i misteriozni. Međutim, nakon što početna privlačnost i uzbuđenje splasnu, ova će dva znaka brzo shvatiti da ne mogu zajedno. Emocionalni Škorpioni žele da odnos postaje sve dublji, postaju posesivni, a Blizanci ne žele pristati na to jer žele znati da imaju opcije.

RAK – Vodenjak
Da bi se Rak opustio u vezi, treba znati da je siguran, zato im treba netko tko će izražavati svoje osjećaje. To nikako nije Vodenjak. Oni nisu emotivni i ne gledaju na veze i ljubavne odnose tradicionalno. Rak se zbog toga nikada neće osjećati sigurno u ovakvoj vezi. Osim toga, Vodenjak voli reći sve što mu je na pameti bez razmišljanja hoće li nekoga povrijediti, a Rakovi svaku kritiku uzimaju previše k srcu. Jasno je da to ne može sretno završiti.

LAV – Ovan
Ova dva znaka imaju prevelik ego da bi mogli biti zajedno. U vezi netko mora biti zvijezda i mora biti glavni, a ovdje se nikada ne bi dogovorili tko će to biti jer oboje to jako žele. I jedan i drugi će postati natjecateljski u ovakvoj vezi, a obične rasprave će se u tren oka pretvarati u ogromne svađe. Previše im je bitna pobjeda i dokazivanje da su u pravu, čak bitnija i od veze.

DJEVICA – Rak
Još jedan znak kojem nikako ne ide s Rakovima su Djevice. Djevice su perfekcionisti i kada misle da daju konstruktivne kritike partneru, rade to iz dobre namjere, ali Rakovi to neće tako shvatiti već će ostati duboko povrijeđeni. Osjetljivi Rakovi nisu nikako dobar romantični odabir za Djevice.

VAGA – Djevica
Na prvu, činilo bi se kako bi ova dva znaka bili prava kombinacija jer oboje jako vole pravednost i da sve bude po propisima. Pa ipak... Za Vagu to znači pronalaženje balansa i fokusiranje na ravnopravnost, dok za Djevicu to znači pronalazak opcije koju oni smatraju ispravnom, bilo to točno ili ne. Djevica neće popuštati u svojim stavovima, a ni Vaga, zbog čega se neće shvaćati i eventualno morati razići.

ŠKORPION – Vaga
Najveći problem koji Škorpioni imaju u vezama je ljubomora. Zbog toga teško da bi uspjeli biti u vezi s Vagama jer u tom se znaku rađaju ljudi koji su društveni leptirići, druže se stalno s nekime, flertaju, upoznaju nove ljude, a za Škorpiona bi takva veza bila noćna mora.

STRIJELAC – Jarac
Strijelci se ne vole osjećati kao da su zarobljeni u vezi, jer na kraju krajeva, oni su znak koji cijeni slobodu više od ičega. S druge strane, Jarac je tradicionalan i konzervativan kada su u pitanju veze i neće moći shvatiti zašto Strijelac sada želi vrijeme za sebe kada su oni u vezi. Zbog toga će se osjećati kao zarobljenik, a takva veza ne može uspjeti.

JARAC – Blizanci
Jarci su tradicionalni, orijentirani na neki cilj i stoje čvrsto s objema nogama na zemlji, dok su Blizanci impulzivni i mijenjaju svoje ciljeve i želje kako puhne vjetar. Ova dva znaka imaju jako malo toga zajedničkog i bilo kakva dulja veza neće biti uspješna niti će biti sretni u njoj.

VODENJAK – Bik
Vodenjaci žele raditi stvari na svoj način i žele mir dok to rade, uz to imaju i jedinstvena stajališta po pitanju svega i ne zanima ih pretjerano što će drugi misliti. S druge strane, Bikovi žele u vezi odanost i razumijevanje, a od Vodenjaka to neće dobiti. Nikako se ovo dvoje neće naći na istoj stranici.

RIBE – Vodenjak
Ribe su jako osjetljiv znak koji živi u svojoj romantičnoj priči i želi da njegov život izgleda kao romantični filmovi. Žele onaj trenutak kada će ih netko oboriti s nogu, ljubavnu priču o kojoj će svi pričati, velike geste i 'živjeli su sretno zauvijek'. Vodenjaku će sve to biti malo blesavo jer stoje čvrsto na zemlji, i treba im i takav partner u vezi. Nije da se ova dva znaka neće slagati, samo teško da će između njih biti romantičnih iskrica, a čak i da bude, veza će biti teška jer nikako jedno drugome neće moći dati ono što druga strana želi.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - J Walters

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji se znakovi zodijaka ne mogu nositi s istinom, a koji žele brutalnu iskrenost?

[HOROSKOP] Koji je modni brand odjeće savršen za tebe s obzirom na znak zodijaka?

Ovih 6 horoskopskih znakova ima vrlo niske kriterije kod biranja s kime će biti u vezi

Horoskop znakovi zodijaka nisu kompatibilni ljubav

Još vijesti