Cura i dečko

Svaka cura ima u glavi otprilike sliku o tome što je za nju savršen dečko i s kakvim bi dečkom htjela biti u vezi. Od toga kako želimo da izgleda do toga kakvu otprilike osobnost želimo da ima. Jer ipak je bitno da bude kompatibilnosti među vama.

Što možeš u vezi očekivati od njega? To ti može otkriti njegov horoskopski znak. Nije teško saznati tko je rođen u kojem znaku, a kada imaš tu informaciju, možeš saznati i neke druge stvari o njemu bez da ti kaže. Horoskop u nekoj mjeri može otkriti kakva je tko osoba, ali to nije uvijek 100% točno, zato svakako takve informacije uzimaj s dozom opreza. Samo zato što je rođen u znaku Lava ne znači da će biti zaljubljen u sebe ili ako je Bik ne znači da će biti ludo tvrdoglav. Ipak, ako se pita horoskop, evo kakav će po njemu svaki od znakova biti kao dečko u vezi.

OVAN – zaštitnički
Ovnovi su u vezi onaj tip dečka koji je jako zaštitnički prema svojoj curi. Neće dati da te itko krivo i pogleda, već će se ići obračunati s njim. Vezu shvaćaju ozbiljno i trude se da budu najbolji dečko što mogu biti.

BIK – romantičan
Sanjaš o romantičnom dečku? Horoskop kaže da se oni rađaju u znaku Bika. Bikovi će biti onaj tip dečka koji će te bez ikakvog povoda iznenaditi crvenom ružom ili ti slati slatke porukice za dobro jutro.

BLIZANCI – zabavan
U vezi s njima neće biti niti trenutka dosade. Zabava je s Blizancima zagarantirana. Uvijek su spremni na neke nove avanture, na zabavne i drugačije dejtove i glupiranje.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Kojom ćeš ljubavnom gestom osvojiti njegovo/njezino srce? Neka ti kaže horoskop

RAK – vjeran
Svašta se može dogoditi u vezi s Rakom, ali ono što se ne može dogoditi je prevara. Ovaj će znak biti oličenje vjernosti. Vrlo su iskreni i znaju kako pričati kada dođe do nekog problema. Svađe im nisu zanimljive i ne žele ih u vezi.

LAV – ne pristaje na kompromise
Nema nikako osim onako kako on želi. Ako si spremna na to, onda će ti veza s njim biti dobra, jer zapravo je super dečko koji će uvijek biti tu za tebe. Međutim, kada dođete do neke odluke ili razmirice, nemoj očekivati da će popustiti.

DJEVICA – dečko s velikim gestama
Potrudit će se oko svega još malo više. Djevice su onaj tip dečka koji će u 2 ujutro doći pred tvoju kuću ako kažeš da ne možeš spavati. Sve što radi, radi veliko. Nekima to može biti malo too much, ali ako voliš pažnju, s njim ćeš se osjećati poput princeze.

VAGA – ovisan o tebi
Nekome će ovo biti dobra stvar, a nekome loše. Dečki Vage su onaj tip koji se prilijepi za tebe i ne pušta. Želi se čuti non stop, vidjeti svaki dan, družiti samo s tobom, sve raditi s tobom…

ŠKORPION – usporen
S njim će veza ići sporo kao da si u vezi s pužem. Dok će drugi parovi koji su zajedno koliko i vi već odraditi i prvo 'volim te' ili upoznavanje roditelja, Škorpion će još biti na prvom poljupcu. S njim sve ide 10 puta sporije nego u drugim vezama.

STRIJELAC – flerta s drugima, ali to ne doživljava tako
On to vidi kao prijateljsko ponašanje i upoznavanje novih ljudi, a ti kao flertanje. Karizmatičan je i uvijek privlači ljude. Zato ti s njim može biti jako zabavno ako nisi netko tko lako postane ljubomoran.

JARAC – na vezu gleda jako ozbiljno
Ako s njim uđeš u vezu, možeš biti sigurna da te ne doživljava kao usputnu zabavu ili nekoga s kim će prekinuti. Svaku vezu u koju uđe gleda kao da je to ona prava i daje sve od sebe da uspijete.

Manikura [HOROSKOP] Kakve nokte trebaš imati s obzirom na znak zodijaka?

VODENJAK – komunikacija mu je jako bitna
Dečko s kojim ćeš moći pričati o svemu i to satima. Nije tip koji će probleme gurnuti pod tepih ili se praviti da je sve dobro kada nije. Htjet će pričati i na taj način riješiti svaki problem. Nema straha s njima da će ti nešto skrivati.

RIBE – svaki dan će ti govoriti koliko te voli
Redoviti izljevi ljubavi dolaze u kompletu s Ribom kao dečkom. U vezi s njim ćeš se osjećati voljeno kao nikada prije. On je dečko koji će ti svaki dan govoriti koliko te voli, koliko mu značiš i koliko si mu posebna.

Horoskop znakovi zodijaka veza kakav će biti dečko kakav je dečko osobine U vezi

Još vijesti