Cura i dečko

Svi se u vezi bojimo nečega, neki da će ih osoba povrijediti kada to najmanje očekuju, a neki da će propustiti nekoga boljeg ako se sada vežu. Svi imaju neke strahove u vezi – koje neće baš uvijek otkriti svom partneru.

Biti u vezi je divno i krasno dok te osoba ne povrijedi. Onda nam ostane strah da će nam se to dogoditi opet. Svaki horoskopski znak ima neki strah kada je u vezi i nešto ga posebno brine. Što je to što posebno brine tvog dečka ili curu? Samo trebaš saznati njihov znak i otkrit ćeš.

OVAN
Ovnovi su znak koji voli avanture pa tako ne čudi da se on boji kako će propustiti nešto (ili nekoga) kada uđe u vezu. Boji se da je prerano za njega da uđe u ozbiljnu vezu.

BIK
Bikovi se neće vezati za svakoga, ali onaj tko im je drag, kada se za njega vežu, onda su u tom odnosu 100%. Boje se da ta osoba neće uzvratiti istom mjerom i da će se u tren oka predomisliti i prevariti ih.

BLIZANCI
Blizanci imaju sličan problem kao i Bikovi. Jako se vežu za nekoga i daju mu svu svoju ljubav, a boje se da će ta osoba jednog dana samo odlučiti da to nije ono što želi i napustiti ih. Nestati iz njihovog života.

Barbie lutke Barbie horoskop: Koja si Barbie lutka po svom horoskopskom znaku?

RAK
Boje se da će im osoba s kojom su sada u vezi napraviti isto što im je napravila osoba s kojom su bili prije u vezi ili s kojom su prije dejtali. Kako god da su bili povrijeđeni, boje se da će se to isto ponoviti.

LAV
Lavovi se neće svakome otvoriti i biti potpuno iskreni s tom osobom – osim kada nekoga stvarno jako vole, kao što je primjerice osoba s kojom su u vezi. Tada se boje da će osoba sve te intimne stvari koje su joj rekli, u nekom trenu iskoristiti protiv njih.

DJEVICA
Djevice se više boje onog vremena prije službenog definiranja veze. Boje se da će ih osoba koja im se sviđa odbiti i da neće htjeti biti s njima u vezi.

VAGA
Vaga se boji da će se potruditi oko veze maksimalno i dati sve od sebe da uspije, a da osoba s kojom su u vezi to neće cijeniti.

ŠKORPION
Škorpionov je najveći strah da će se ponadati da je napokon upoznao nekoga tko je super i tko je drugačiji, tko mu se sviđa – a da će ispasti da ta osoba uopće nije takva i da je samo glumila.

STRIJELAC
Iako mu se netko sada sviđa i to jako, boji se da će se kasnije pojaviti neka osoba koja će mu se više sviđati. Ukratko, Strijelci se boje veze.

Cura i dečko [HOROSKOP] S koliko ćeš godina upoznati svoju srodnu dušu? Evo što kaže horoskop

JARAC
Jarčevi imaju malo drugačiji strah od drugih. Ne boje se da će ih osoba povrijediti ili ostaviti, već se boje da će u vezi izgubiti svoju osobnost i da će postati netko drugi.

VODENJAK
Svi se nekada zaljubimo u pogrešne ljude koji nas povrijede, a Vodenjaci posebno imaju fobiju da će se zaljubiti u toksičnu osobu. Paze na znakove upozorenja više nego itko drugi i otkantat će potencijalne partnere zbog sitnice – samo da spriječe da se dogodi da se zaljube u lošu osobu.

RIBE
Boje se da će biti iskorištene.
Da će netko biti s njima iz drugih interesa, a ne zbog ljubavi.

Horoskop znakovi zodijaka zabava ljubavni horoskop U vezi kakav je koji znak u vezi strah u vezi

Još vijesti