Zaljubljeni par

Nekada je želja da budemo s nekim toliko velika da ćemo se toj osobi vraćati uvijek, što god da se dogodilo. Takva je barem situacija s ova tri horoskopska znaka. Oni ne mogu samo tako preboljeti i zaboraviti bez da daju još jednu priliku.

Želiš da ti se vrati bivši? Možda tvoja nadanja budu ispunjena. Neki se znakovi zodijaka imaju naviku vraćati u stare veze – samo da daju još jednu priliku ili da provjere može li se taj odnos kako spasiti. Veće su šanse da će ti se bivši vratiti ako je rođen u nekom od ova tri znaka zodijaka. Iako naravno, to ne mora značiti da će ti se 100% vratiti, samo da su šanse ipak mrvicu veće. Evo koji su to znakovi.

Ljuta [HOROSKOP] Saznaj koliko će se dugo netko ljutiti na tebe s obzirom na to kad je rođen

VAGA
Rođeni u znaku Vage vole u svima vidjeti sve najbolje. To je onaj tip ljudi koji će se uvijek fokusirati na dobro. Zato nije iznenađujuće da su oni jedni od tih koji bi se mogli vratiti u bivše veze. Kada prođe neko vrijeme nakon prekida i malo su razmislili, dat će još jednu priliku samo da se uvjere može li biti bolje. Jer oni čvrsto vjeruju da može.

RAK
Rakovi vole svim svojim srcem! I zato kada dođe do prekida, možeš biti sigurna da još mjesecima i mjesecima neće moći prijeći preko toga. Previše vole tu osobu da bi ju samo tako zaboravili i ostavili u prošlosti. Možda će im trebati neko vrijeme, ali šanse su velike da će se javiti i pokušati popraviti stvari.

RIBE
Ribe sanjaju o savršenoj vezi i nisu spremne samo tako odustati od one u koju su već uložile toliko vremena, truda i nade. Za njih kraj rijetko kada stvarno znači kraj. Bit će im slomljeno srce nakon prekida i htjet će još jednu priliku. Što god da se dogodilo, bit će spremni riješiti nesuglasice i pokušati popraviti ono što je prvi put dovelo do problema.

Memeovi [HOROSKOP] Koji meme najbolje opisuje tebe i tvoj horoskopski znak?

Horoskop znakovi zodijaka veza ljubav vraćaju se bivšima

Još vijesti