Slika nije pronađena

Ako vjeruješ da horoskop igra ulogu u tome kakve će osobine imati neka osoba, onda ima smisla i da postoje znakovi koji se super slažu, ali i oni koji se ne mogu smisliti. Kada se gledaju njihove osobine i što žele od života, ovo si znakovi najbolje odgovaraju kada su u pitanju veze.

Svaka veza zahtjeva barem malo truda kako bi uspjela, ali s nekima kao da je lakše i da sve ide prirodno. Kada odmah klikneš s nekime jer ste baš kompatibilni, i dalje će sve ići lakše jer ćete većinom biti na istoj stranici oko svega. S druge strane, netko ti se može svidjeti, ali veza s tom osobom bude prava muka jer ti se čini kao da se cijelo vrijeme zabrinjavaš ili nerviraš oko nečega. S obzirom da horoskop vidi svaki znak zodijaka kroz neke glavne osobine, ima i pretpostavku s kojim bi se znakom tvoji najbolje slagao u vezi. Ovih 6 kombinacija su najbolje od najboljih.

OVAN i VODENJAK

Ovan i Vodenjak su idealan par jer će pronaći pravi balans između ljubavnog para i prijateljstva. Oboje su puni energije i spremni na ludosti zbog čega su jedno drugom savršeno društvo. Drugima bi bilo malo teže pratiti tu njihovu energiju. Uz to, oboje jako dobro razumiju da iako su u vezi, osobi treba osobni prostor i vrijeme za sebe i neće od toga raditi dramu, kao što bi neki drugi. Samo zato što se ne stignu vidjeti svaki dan nije kraj svijeta, zato će im ono vrijeme koje provode zajedno biti još dragocjenije. Niti jedan nije veliki romantičar niti očekuju takve geste pa ni po tom pitanju neće biti razočarenja. Jedini problem s kojim se mogu susresti je da ni jedan ni drugi ne znaju prihvatiti poraz, što nije dobro za svađice i razmirice koje ih čekaju.

BIK i ŠKORPION

Ovaj se par ne čini na prvu kao idealan, ali zapravo su stvoreni jedno za drugo. Neke od glavnih osobina koje imaju Bikovi su da su odane osobe, može se na njih osloniti i imaju dobro srce, što su sve osobine koje Škorpioni traže u drugima. Iako se za njih govori da su hladni, tajanstveni i ne baš najbolji, kada ih se bolje upozna, jasno je da to nije istina i da su pravi mekušci. Prave se opasnijima jer se boje da će ih netko povrijediti, ali s Bikovima se osjećaju ugodno i mogu se otvoriti. Oba znaka shvaćaju veze vrlo ozbiljno. Ono što može biti glavni problem je da su oboje prilično tvrdoglavi i da će napraviti sve kako bi dokazali da su u pravu, što znači da i najmanje svađe mogu brzo narasti od svađice do eksplozije.

BLIZANCI i VAGA

Ova dva znaka će kliknuti samo tako i stvoriti povezanost. Oboje su zabavljači koji uživaju u druženjima. Oni su ljudi koji su u ekipi uvijek u središtu pozornosti jer rade neku glupost ili prepričavaju smiješnu anegdotu. S njima nikada nema dosade! Iako parovi često vole provoditi vrijeme sami, ovo su dvoje idealni jedno za drugo jer im neće smetati i dobar dio vremena provesti s ostatkom ekipe, dok bi neke druge to moglo itekako naljutiti. Iako je njihov odnos po svemu idiličan, problem može biti to što su oboje neodlučni i niti jedan ne želi napraviti prvi korak – bez obzira o čemu se radilo. To im može malo otežati i usporiti razvijanje odnosa.

RAK i RIBE

Dva znaka zodijaka koji su pravi romantičari i koji žele duboku emotivnu povezanost s nekime su upravo Rak i Ribe. Ribe su pune empatije što je idealna kombinacija za Rakove koji vole pričati o svojim osjećajima. Uz to, Rakovi će u vezi biti pravi romantični partneri, oni kakve inače gledaš samo na filmovima, a baš je to tip veze o kakvom sanjare Ribe. Njihove su veze prava eksplozija emotivnosti i romantike koje s drugim znakovima ne bi mogli imati. Moraju samo biti oprezni da se ne izgube u svom romantičnom svijetu i zaborave na realnost i druge ljude.

LAV i STRIJELAC

Ljubavne veze između ova dva znaka će biti pune strasti i vatre. Oboje žive život punim plućima i žele iskoristiti svaku mogućnost koja im se ponudi, o čemu god da se radilo. Jedan će drugoga dobro zabavljati, što je isto bitno, jer oba se ova znaka brzo zasite svega i izgube volju. Optimistični su i ne boje se staviti se u situacije u kojima još nikada nisu bili. Najveći problem koji mogu imati u vezi je taj da se Strijelci ne boje reći što im je na pameti, bilo to nešto dobro ili loše, a ta njihova prevelika iskrenost može nekada povrijediti Lavov ego, što je posebno bolan udarac za ovaj znak.

DJEVICA i JARAC

Ova će dva znaka imati pravu old school romansu. Oboje su tradicionalni kada su u pitanju veze i pratit će redom sve korake kako trebaju ići. Oboje traže ozbiljne veze i nekoga za dulje staze i nema šanse da će se igrati s tuđim osjećajima. Znaju što žele u vezama, ali isto tako znaju što žele i u životu. Imaju ambicije i jedno će drugome biti najvjerniji fanovi – jer razumiju kako je to htjeti uvijek nešto više i nešto bolje. Oni su pravi moćni par. Najveća prepreka koja se može naći na putu uspjeha njihove veze je da im nakon nekog vremena veza postane dosadna i previše predvidljiva.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji je tvoj sretan dan u tjednu s obzirom na znak zodijaka?

[HOROSKOP] Kakva si u vezi s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Koja su to tri znaka zodijaka koja će prekinuti s tobom iz vedra neba?

veza ljubav Horoskop parovi znakovi zodijaka

Još vijesti