Ljuta

Svi smo različiti kada se naljutimo, a za to je odgovoran i naš karakter. Neki se ljudi jednostavno ne znaju ljutiti, a drugi će sve što loše kažeš shvatiti kao najgoru uvredu na svijetu i to će ti nabijati na nos danima i mjesecima.

Ima situacija kada se opravdano naljutimo na nekoga i ne želimo samo tako prijeći preko situacije koja se dogodila. I to je u redu, jer kada netko pogriješi i povrijedi te, ne želiš im dati do znanja da je u redu tako se ponašati prema tebi. Ali koliko se dugo ljutiš na nekoga i ne želiš pričati s njim kada su u pitanju obične svađice? Svaki znak zodijaka ima određeno vrijeme koje mu treba da se smiri i da prijeđe preko toga. Evo koliko treba svakom od njih da se odljuti – neki će te iznenaditi.

Maturalna haljina [HOROSKOP] Koje boje treba biti tvoja maturalna haljina po tome kada si rođena?

OVAN – jedan dan
Ovnovi će se naljutiti da ti daju do znanja kako to što si napravila nije okej i da to neće tolerirati, ali neće se ljutiti dugo. Imaju puno boljih stvari za raditi od ljutiti se.

BIK – dok ne umru, a možda ni tada
Naljuti Bika i to će ti biti zadnje što si napravila. Možeš zaboraviti da će ikada više pričati s tobom i da ćete si biti dobri. Oni ne opraštaju i ne zaboravljaju.

BLIZANCI – 30 sekundi maksimalno
Blizanci se ne znaju ljutiti. U svemu će uvijek pokušati pronaći nešto dobro i pozitivno. Malo će odglumiti da se ljuti i to će biti to. Samo nemoj to početi iskorištavati.

RAK – godine i godine
Rakovi su dobri i dragi, dok ih se ne naljuti. Treba im malo duže da prijeđu preko toga, ali nije da se to neće nikada dogoditi. Samo će ti trebati jaaaako puno strpljenja.

LAV – do kraja vremena i svijeta
Još jedan znak koji ti ne preporučujemo da ljutiš su Lavovi. Radije razmisli dva puta kada su oni u pitanju. Nemoj očekivati da će ti oprostiti. Postat ćeš im smrtni neprijatelj broj 1.

Memeovi [HOROSKOP] Koji meme najbolje opisuje tebe i tvoj horoskopski znak?

DJEVICA – nekoliko mjeseci
Djevice puno toga shvaćaju previše osobno. Kada se nešto i dogodi i naljute se, uvrijedit će se i naduriti puno više nego što bi trebale, ali barem to neće dugo trajati. Daj im malo vremena da se ispušu i sve će opet biti okej.

VAGA – 0.01 sekunda
Ili u prijevodu, Vaga se ne ljuti. Sve će uvijek ići riješiti razgovorom i neće niti dopustiti da dođe do neke svađe.

ŠKORPION – nikad se neće odljutiti
Ovo 'nikad' shvati jako ozbiljno jer upravo je to moguće. Škorpioni se ne ljute često, ali kada se naljute, nemoj se nadati da ćete si ikad više biti kao prije. Što je bilo, bilo je!

STRIJELAC – dva dana
Sa Strijelcem nema problema. Da, naljutit će se, ali neće ti to uzeti toliko za zlo. Malo će se duriti i ljutiti i za par dana se opet početi ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

JARAC – kada mu kupiš poklon isprike
Koliko će se Jarac ljutiti ovisi samo i isključivo o tebi. Može se ljutiti dan ili godinu. Dok mu ne kupiš poklon isprike. Možeš pokušati s riječima, ali one neće imati toliki utjecaj kao neka sitnica.

VODENJAK – manje od godinu dana, dok ne zaboravi što se dogodilo
Vodenjak će se praviti da je situacija puno gora nego što je. Ljutit će se i ljutiti, dok ne zaboravi da se ljuti na tebe. Samo mu odvrati pažnju na nešto drugo i opet će između vas sve biti okej.

Crveni tepih [HOROSKOP] Koga čeka bogatstvo i slava? Ovih 5 znakova imaju najveće šanse postati poznati

RIBE – par mjeseci
Ribe su osjećajne, ali nisu zlopamtila. Da, naljutit će se na tebe, ali neće od toga raditi dramu. Ovisno o tome koliko je veliki problem, toliko će im trebati da se odljute, ali to neće trajati dulje od par mjeseci.

Horoskop znakovi zodijaka zabava ljutnja Svađa koliko se dugo ljuti