PR

Crvena će tako mnogima biti simbol ljubavi i strasti, crna tuge i gubitka, dok će bijela pak biti simbol rođenja i čistoće. Mnogi se tako svakoga jutra vode svojim raspoloženjem kada biraju boju odjeće u kojoj će provesti dan. No, odjeća više nije jedini način na koji izražavamo stil i raspoloženje. Danas je ipak doba tehnologije pa se tako mnogi poistovjećuju sa svojim stalnim suputnikom – pametnim telefonom. Vodeći se time Samsung je svojim novim Galaxy A35 5G i Galaxy A55 5G pametnim telefonima omogućio da izrazimo ili prizovemo određeno raspoloženje, upravo bojom svog uređaja.

Žuta za energiju i optimizam

Novi Samsung Galaxy A35 5G i Galaxy A55 5G uređaji dolaze u četiri boje: sjajnoj žutoj, sjajnoj ljubičastoj, sjajnoj tamnoplavoj i sjajnoj svjetloplavoj. Kako je žuta boja energije i optimizma tako se i uz novu Galaxy A seriju možete prepustiti pravim avanturama s kamerom koja može snimati besprijekorne videozapise neovisno što radite i gdje se nalazite. Uključivanjem optičke stabilizacije slike (OIS) i digitalne stabilizacije slike u videu (VDIS), videozapisi i fotografije će ostati energične i jasne čak i tijekom snimanja u pokretu. Za dodatan doživljaj ovdje je i objektiv od 200 MP koji će omogućit hvatanje svakog djelića pokreta i scene te prijenos potpunog ugođaja i na fotografiju, a dugovječna baterija omogućit će duža snimanja i fotografiranja bez potrebe za stalnim punjenjem uređaja.

PR

Ljubičasta za poticanje kreativnosti i inovacije

Ljubičasta boja potiče kreativnost i inovaciju, odnosno stvaranje novih ideja i mogućnosti. S unaprijeđenom značajkom noćne kamere Nightography, Galaxy A55 5G snima jasnije i živopisnije fotografije čak i u izazovnim uvjetima, dok napredna AI obrada slike (ISP) omogućava stvaranje iznimnih fotografija pri slabom osvjetljenju. Vision Booster će omogućiti kristalno čiste i svijetle sadržaje u različitim uvjetima osvjetljenja. Uz Samsung inovacije lako je stvarati kreativne fotografije i videozapise.

Tamnoplava kao boja elegancije i pouzdanosti

Tamnoplava boja je boja elegancije i pouzdanosti, a svi uređaji iz ove serije su osigurani uz Samsung Knox Vault sigurnosnu platformu. Od sada je dijeljenje infomacija putem pametnih uređaja još sigurnije i pouzdanije. Samsung Knox Vault osim što štiti osjetljive podatke na uređaju, uključujući i informacije za otključavanje zaslona, štiti pristupne ključeve, šifrirajući privatne podatke korisnika pohranjene na uređaju. Uz ovakvu platformu plaćanje računa ili on-line kupnja nikada nije bila pouzdanija i elegantnija.

PR

Svjetloplava za osjećaj mira i sigurnosti

Osim što svjetloplava boja potiče osjećaj smirenosti, nerijetko simbolizira i miran san. Za mirnije snove je Samsung omogućio spajanje Galaxy A35 5G ili Galaxy A55 5G uređaja s jednim od Galaxy Fit3 ili Galaxy Watch6 pametnih satova za praćenje sna i razvijanje zdravijih navika spavanja. U današnjem digitalnom dobu uređaji poput pametnih telefona postaju produžetak osobnosti, omogućujući izražavanje raspoloženja i stila putem boje uređaja. Ovaj spoj tehnologije i simbolike boja pruža korisnicima osjećaj povezanosti i individualnosti, dok istovremeno ispunjava sve njihove svakodnevne potrebe i zahtjeve. U razdoblju od 14. do 28. ožujka ili do isteka zaliha, kupite u pretprodaji Galaxy A55 5G ili Galaxy A35 5G, registrirajte se i na poklon dobivate Galaxy Buds FE. Sve informacije o uvjetima dostupne su na poveznici.

 

samsung pametni telefon Samusng Galaxy

Još vijesti