Samsung

U bilo kojem trenutku možeš slušati novi album, listati svoj društveni feed i održavati više razgovora – sve u isto vrijeme. Uz najnoviji Samsung Galaxy Z Flip5 sve svoje zadatke možeš obavljati pomoću jednog uređaja. Od slušanja glazbe, održavanja feeda na društvenim mrežama pa sve do brzog odgovaranja na poruke preko vanjskog zaslona FlexWindow.

Samsung

Vjerojatno se ne sjećaš života prije pametnih telefona jer je generacija Z odrasla za vrijeme lakog pristupa streaming sadržaju i društvenim medijima. Način na koji komuniciraš s internetom i način na koji komuniciraš sa svojim prijateljima razlikuje se od prethodnih generacija. Dok su milenijalci prošli kroz eru vrlo otvorenog i osobnog objavljivanja na društvenim medijima – duboko osobnih i javnih objava na Facebooku, Twitteru ili blogovima, generacija Z okrenula se anonimnim oblicima društvenih medija kao što su Snapchat i Whisper, koji korisnicima omogućuju da njihova publika bude ograničena i da poruke nestanu nakon što ih primatelj pogleda.

Samsung

Prebacivanje između različitih zadataka i istovremeno obraćanje pozornosti na širok raspon podražaja generaciji Z je prirodno, zato bi se Galaxy Z Flip5 mogao uvući u tvoj džep puno više no što očekuješ. Zbog toga što znamo da si nekada na sto strana, malo chataš, malo puštaš mjuzu, malo se fotkaš, a malo i provjeravaš mreže, tu je Flex Mode.

Galaxy Z Flip5 sa svojom značajkom Flex Mode razlikuje se od ostalih mobitela, primjerice, kad je stavljen u položaj L i kad je uključena kamera, gornji dio ekrana prikazuje ono što kamera vidi, a donji je rezerviran za upravljanje kamerom. Tu su još dodatni načini pregledavanja YouTubea, ali i lakše tipkanje poruka ako osloniš mobitel na stol.

Samsung

Ako možeš napredovati u ''kaotičnom okruženju'', dobro funkcioniraš kada ti je pri ruci više zadataka, pomoćnik koji uvijek dobro dođe kada je tvoj izazov više zadataka odjednom je novi Galaxy Z Flip5, koji možeš maksimalno iskoristiti za više naredbi istovremeno.

Lijepo to zvuči kada mi ovako kažemo, a ako ne znaš koje su to naredbe, pomoći ćemo ti – možeš odgovoriti na poruku preko QWERTY tipkovnice, obaviti poziv, pogledati vremensku prognozu ili čak pogledati omiljenu epizodu serije na Netflixu – sve u isto vrijeme s velikog, sjajnog Flex zaslona.

Činjenica da je vanjski ekran sada veći gotovo uklanja potrebu za snimanjem selfieja unutarnjom kamerom. Uostalom, dvije vanjske kamere daju više opcija za snimanje, i fotografija i videa. Unutarnja kamera dobro će poslužiti za videopozive, a zapravo joj je najveća prednost u tome što možeš presavinuti mobitel, odložiti ga na stol i odraditi videopoziv, a da ne moraš držati mobitel cijelo vrijeme u ruci.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Samsung po najvišim profesionalnim standardima.

samsung generacija z

Još vijesti