Samsung

Tvoja generacija na putu je da bude najobrazovanija generacija dosad i sve čvršće koračate prema odrasloj dobi. Svaka generacija ima svoje posebnosti, što ne čudi jer svaka sitnica koju radiš, svaka navika i radnja mogu reći nešto o tvojoj osobnosti. Puno toga može se zaključiti prema načinu na koji koristiš svoj mobitel i koji te sadržaj najviše zanima. Riješi kviz i saznaj koji si tip osobe!

Avanturist

S obzirom na to da tvoja generacija ne poznaje vrijeme prije interneta, mobitel ti je stalno u ruci, pa tako i za vrijeme putovanja i avanturističkih iskustava. U svakom trenu i svugdje naviknut si biti povezan s obitelji i prijateljima, a Samsung Galaxy Z Flip5 omogućava ti bilježenje trenutka gdje god se nalaziš.

Strastveni igrač

Ako postoji nešto što voliš raditi onda je to igra. U tvom društvu to je popularna zabava, osobito igranje igrica na mobitelima. Tvoju generaciju od drugih generacija razlikuju razlozi zbog kojih igrate igrice. Socijalizacija i integracija za tebe su vrlo važne, za razliku od prijašnjih generacija, čiji je primarni razlog za igranje igrica opuštanje.

Samsung

Nekada su za igranje igara bile rezervirane samo igraće konzole i računala, a danas to više nije slučaj. Mobiteli svake godine postaju sve snažniji, pa i igre koje mogu pokretati postaju sve impresivnije, a Samsung Galaxy Z Flip5 učinit će iskustvo igranja igrica još moćnijim jer pruža uglađenu grafiku i dugotrajnu bateriju. Podržana snažnim procesorom, baterija duže traje, pa možeš gledati filmove ili igrati igre do kasno u noć. Ako trebaš malo dodatne snage, omogući način rada s niskom potrošnjom kako bi se nastavio zabavljati.

Nostalgičar

U tvojoj generaciji sklonost prošlosti najviše prevladava u glazbenim i modnim preferencijama, a glazba 90-ih tvojoj generaciji često je omiljeni žanr. Bez obzira na to koju glazbu preferiraš, sa Samsung Galaxy Z Flip5 jednostavno možeš kreirati omiljenu playlistu, zatvoriti ga te slobodno mijenjati pjesme i dopustiti da te nosi ritam.

Kreator sadržaja

Koristiš društvene mreže kao inspiraciju za gotovo sve. Društveni mediji služe ti i kao tražilica. Koristiš društvene mreže za traženje odgovora, obraćaš se TikToku i Googleu za informacije i savjete o bilo čemu, od trendova ljepote do financija. Mobitel ti je na prvom mjestu i imaš visoke standarde za to kako provodiš svoje vrijeme online. Zato ti je važno da možeš prilagoditi uređaj svojim potrebama, a Samsung Galaxy Z Flip5 možeš učiniti jedinstvenim dodajući widgete, videopozadine i različite stilove. Widgeti pružaju praktične prečice do često korištenih aplikacija na svojem Galaxy Z Flipu, što znači da omogućavaju brz pristup aplikacijama kao što su Kalendar, Vrijeme i Samsung Health bez potrebe za otvaranjem telefona. I bez obzira na broj widgeta koje koristiš, nećeš se izgubiti u mnoštvu jer možeš prilagoditi Flex prozor svojim željama.

Samsung

Samsung Galaxy Z Flip5 mogao bi pobuditi tvoj interes jer ima i vrlo korisnu značajku, FlexCam. Uz FlexCam možeš slikati selfieje čak i kad je mobitel preklopljen. To znači da više nema traženja prijatelja ili stranaca da te fotografiraju. Ta značajka iskorištava dizajn šarke u obliku suze koju imaju Samsungovi sklopivi uređaji i omogućuje ti da postaviš kameru na različite površine i snimiš selfieje i grupne fotografije.

Samsung Galaxy Z Flip5 originalan je baš poput tvoje generacije i stoga dolazi u četiri boje inspirirane prirodom: menta, grafitna, krem i lavanda, jer zašto bi mobiteli trebali biti samo crni, sivi ili bijeli.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Samsung po najvišim profesionalnim standardima.

samsung generacija z

Još vijesti