0

Pripremite se za to! Vaši najdraži glumci bit će zajedno na velikom platnu. 'The Perfect Date' u glavnim ulogama ima svačijeg novog najdražeg dečka, Noah Centinea, i zvijezdu Riverdalea, Camilu Mendes.

Ako niste znali da će zajedno glumiti u filmu, pripremite se na to jer bit će nevjerojatno! Možda ste mislili da Noah Centineo ne može postati zgodniji, ali Netflix je samo dokazao da ste u krivu. Na prvim fotkama objavljenim o novom filmu Noah je prezgodan u crnom smokingu, dokazujući da će to doista biti savršen spoj.


Znamo koliko je naporno čekati, ali ovaj film se definitivno isplati čekati. Srećom, nećete morati predugo čekati da izađe. Prema IMDB-u, film je u postprodukciji i zakazan je za objavljivanje ove godine. Producira ga ista tvrtka koja je producirala i 'All The Boys I've Loved Before', tako da znate da će biti dobro.Radnja filma će  vas sigurno zainteresirati jer Noah mijenja lica kao profesionalac. U inteligentnoj shemi za prikupljanje novca za fakultet, Brooks (Noah Centineo) stvara aplikaciju za upoznavanje u kojoj preuzima ulogu dečka za bilo koga kome je dečko potreban, bilo kad, u svakoj vrsti situacija koju možete zamisliti. Tijekom tog 'putovanja' u kojem preuzima ulogu druge osobe svaku večer u tjednu, saznaje da pravi Brooks Rattigan nije ona vrsta osobe koja je mislio da je, a na njegovo iznenađenje zaljubljuje se u djevojku svojih snova.


Što drugo reći, osim toga da jedva čekamo da film dođe na male ekrane.

Foto: Imdb

M.S.K.


Pogledajte još:

Pripremite kokice – donosimo vam osam najboljih filmova za tinejdžere u 2019. godini

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini

noah centineonetflixcamila mendesthe perfect dateromantična komedijafilm

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.009
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!