0

Što je Justin napravio da su roditelji Billie Eilish bili toliko zabrinuti da je u igri čak bio i terapeut? Ovo se dogodilo još prije nego je Billie postala poznata i dok je samo bila još jedan Bieberov fan.

Prije nego je postala poznata pjevačica, Billie je bila VELIKI fan Justina Biebera. To nije više toliko tajna, sjetimo se samo videa koji je jedno vrijeme kružio internetom i 'male' Billie u sobi punoj postera na kojima je Justin. Sada su Billie i Justin gotovo pa BFF, ali prije popularnosti, bila je samo njegov fan, kao i svi mi ostali. Osim što je Billie bila toliko veliki fan da je i njena mama u jednom trenu postala prilično zabrinuta. U jednom je intervjuu otkrila da je zamalo poslala Billie na razgovore kod terapeuta zbog opsesije koju je imala ovim pjevačem.

Ispričala je da kada su negdje išli autom ili kada je samo na radiju počela svirati Justinova pjesma 'As Long As You Love Me', Billie bi plakala kao da je kraj svijeta. Bila je to njena reakcija na gotovo svaku Justinovu pjesmu, ali ova je njenoj mami ostala posebno u sjećanju. Osim plakanja na pjesme, Maggie, Billina mama, sjeća se i uzbuđenja koje je nastajalo kada je za pjesmu trebao izaći i spot.I sama je Billie priznala da je ovo istina: 'Gledala bi spot za ovu pjesmu i samo plakala'. Njena mama više nije znala što da radi i počela je ozbiljno razmišljati da pošalje kćer terapeutu. Billie i Justin su se napokon upoznali u travnju prošle godine tijekom koncerta Ariane Grande na Coachelli i taj je trenutak zabilježen.

Od nevjerovanja da se to stvarno događa do sreće jer se događa. Sve emocije su bile tu.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - DFree/ Instagram screenshot/ Giphy/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koja pjesma Billie Eilish opisuje tvoj ljubavni život?

[OMG] Billie Eilish je otpratila sve s Instagrama! Trenutno prati 0 ljudi – što se događa?

Svi slušaju njene pjesme, a koje ona sluša? Billie Eilish otkrila koja joj je omiljena pjesma

billie eilishjustin bieberfanterapeutobožavanjeidol

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.446
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!