3

Dok neki jedva čekaju da upišu faks i da cijela ta priča krene, drugima je loše od i same pomisli na to. Dorotea je bila u ovoj drugoj grupi ljudi, a evo kako je izgledala i završila njena fakultetska priča.

Kada se upisuje srednja škola, malo tko zna što stvarno želi od života i čime se želi baviti kada odraste. Zato veliku ulogu kod biranja što upisati imaju roditelji i njihovi prijedlozi i želje. Nekada to ispadne kao dobra stvar, nekada baš i ne. Sami najbolje znamo što želimo i ono gdje se vidiš bi trebao biti glavni razlog kada biraš koju srednju i koji faks upisuješ. Voditi se onime što žele tvoji roditelji ili što će upisati tvoji prijatelji nije nikad dobra ideja.  Zašto? Pogledaj u novom videu na Hej! kanalu koji je snimila Dorotea, u kojem je ispričala sve o svojoj odluci o napuštanju i odustajanju od faksa.

Je li odustajanje od faksa dobra ili loša odluka, ovisi samo o tebi i onome što ti želiš od života. Prije nego što doneseš neku ovako veliku odluku, dobro razmisli i sagledaj situaciju iz različitih kutova, a uzmi i obzir kakvim se poslom želiš baviti u životu. I naravno, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti dođe obavijest svaki puta kada objave novi video – to je sigurno dobra odluka, oko toga ne moraš previše razmišljati.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

VIDEO: Krenuli su tražiti blago detektorom metala – a što su stvarno našli? Blago ili nešto drugo?

[VIDEO] Fejkao je na Instagramu putovanje u Grčku – jesu li prijatelji pali na foru ili skužili?

Očekivanja vs. realnost: Studiranje i život na faksu! 10 situacija u kojima ćeš se i ti naći, a koje krivo zamišljaš

youtubeyoutube kanalhej!hej! youtubevideoDorotea Neuwirthfakultet

Komentari

MandaFlasarka

MandaFlasarka

29.09.2020.

Vidim zašto joj nije sjeo čim kaže 'odustala S faksa' umjesto 'od faksa'. XD

29.09.2020.

najvaznije iskustvo s faksa su stečeni kontakti

25.10.2020.

Ovakve savjete treba zabraniti na internetu. Kao prvo, sama je rekla da je prolazila s trojkama iako se istovremeno podsmjehuje kako je škola sprdačina i imali su iste ispite 5 godina i dostupne svima unaprijed. To dovoljno govori o njenoj inteligenciji. Drugo, ona je već "uspješna u životu" kao konobarica i ne treba fakultet? Kakvi su to savjeti mladima? Očekivala sam priču da ima uspješan salon, ali ovo bi trebalo pod hitno maknut s interneta i stavit joj zabranu objavljivanja. Dalje neću komentirati iako ima materijala, ali i ovo je previše.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

35.099
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!