0

Instagram se opet poboljšava! Donosi nekoliko promjena koje nam je predstavio jedan od osnivača Instagrama, Kevin Systrom.

Najzanimljivije poboljšanje svakako je mogućnost da kontroliramo tko može komentirati naše objave i nekima ukinuti tu mogućnost. Ova slika, koju preuzimamo od portala Seventeen, najbolje prikazuje kako to napraviti.

Filtriranje komentara je također poboljšano i sada automatski blokira uvredljive komentare i spamove i to na više jezika.

Još jedna nova opcija je stalno dostupna pomoć psihologa prema potrebi. Funkcionira ovako: netko primijeti da ti treba pomoć ili podrška na temelju tvoje objave i pošalje ti linkove koji vode do centara za pomoć. Timovi koji brinu o našem psihičkom zdravlju rade 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i to diljem svijeta.


I da, dostupni su novi stickeri koji pomažu u širenju ljubavi i općenito oni pozitivnog pristupa, a pojavila se i mogućnost korištena filtera tijekom live prijenosa (koje je moguće mijenjati).


'Svim promjenama želimo zadržati sigurnost i pozitivnost Instagrama, kao mjesta koje služi za osobno izražavanje', zaključio je Systrom. 

Foto: Pixabay/Screenshot
M.Z.


Pročitajte još:

Instagram ima novu cool opciju - od sada možeš vidjeti tko te točno sve prati

OOTD, POIDH, JSYK ili WIWT – znaš li što znače svi hashtagovi na Instagramu?

Čudne stvari koje svi radimo na Instagramu – ali ne želimo priznati

Instagrampromjenedruštvene mrežerevolucionarnopoboljšanje

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.736
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!