11

Iako je najavljeno da maturanti neće ići u školu zadnje dane već da će im nastava biti prebačena online, isto tako, nema standardne norijade, ali Grad Zagreb ipak je odlučio nešto organizirati. Pogledaj koja je to njihova ideja.

Norijada je službeni završetak srednjoškolskog obrazovanja, onaj dan kada će se svi još jednom zajedno podružiti i ludo zabaviti. Od druženja svih maturanata na Trgu, povorke kroz grad do još malo druženja i koncerta navečer na Bundeku. Tako to otprilike izgleda svake godine. Prošla je godina bila izuzetak zbog pojave korone, a isto je i s ovom. Zagrebački maturanti su tako prošle godine kao norijadu imali online koncert. Što će biti i hoće li biti išta ove godine, pitao je Mojfaks Gradski ured za obrazovanje Grada Zagreba. Odgovorili su im da će umjesto tradicionalne povorke i druženja na Bundeku uz koncert biti organiziran online koncert. Na koncertu će nastupiti Marko Kutlić i prateći bend, Matija Cvek, Nela Đinđić i Nika Turković. Koncert će se održati 25. svibnja s početkom u 19 sati u I. gimnaziji, odakle će se prenositi uživo.Koliko će maturanata ići na ovaj koncert? Sumnjamo da će biti navala. Kakve su reakcije na otkazivanje norijade i kakvi su im stvarno planovi za zadnji dan škole, saznaj više na portalu Mojfaks.

Izvor  

Pogledajte još:

Maturanti su tužni i razočarani zbog novih mjera: Napisali su dirljivo pismo ministru obrazovanja!

[FOTO] NORIJADA 2019! Najbolji natpisi na majicama zagrebačkih maturanata
Norijada u očima turista: 'Zbunile su me šarene majice, što se ovdje događa?'

norijadanorijada 2021. grad zagreb

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

Ne serite! Moze svako radit sta oce,ako babe mogu u crkvu moze bit i norijade! Corona=laž=ovce!

BigBen

BigBen

18.05.2021.

Što ti imaš tako protiv baba koje idu u crkvu? To te pitam kao jedna od tih baba koje idu u crkvu?

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

Ide mi na zivce sto nema norijade i svi klubovi su zatvoreni,a baba se u crkvi skupljaju ko mravi

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

I mislila sam doslovno na babe koje su kao "rizicna skupina"

BigBen

BigBen

18.05.2021.

Da, ali babe šute i na distanci su, kasnije se raziđu i odu svaka svojoj kući, dok norijade traju satima, a u klubovima su svi natiskani kao sardine. Ne želim da bude neugodnih tonova, ili svađa, ali nisu ni stožeraši budale.

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

Ma stozer nisu budale,budaletine su😜

BigBen

BigBen

18.05.2021.

I složit ću se s tobom, ali ja se nastojim staviti u njihovu poziciju. Nije ni tim ljudima lako. Oni su razapeti između svoje stručnosti, politike, građana, ekonomije i svojih osobnih stavova. -Ne bih im bio u koži!

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

I stozer je svjestan da baljezga gluposti,al su placeni za to

Nisamrealna

Nisamrealna

18.05.2021.

Jednostavna logika, ili sve radi ili ne radi ništa (osim neophodnog). Meni je oke da su crkve otvorene, vjernicima to treba za njihov duhovni mir i sreću, ali recimo meni kao ne vjerniku za duhovni mir i sreću treba klub i izlazak .🤣
Čemu ta diskriminacija pitam?

Ing_rid

Ing_rid

18.05.2021.

Hahah

Hehehe05

Hehehe05

19.05.2021.

Kad živimo u selendri od države di vlada dvoličnost a država nam (iako je sekularna) i dalje nije upotpuno odvojena od crkve. Jebiga uhljebi se drže sa uhljebima. Sama činjenica da je u medicinskim vijećima i dalje prisustvuju popovi sve govori, to je kao da je pekar u vijeću. Nigdje logike i veze. Bitno da se njih 150 natiskalo na onim nekim propovijedima prije koji mjesec. A najbolje od svega što većina ljudi koji idu u crkvu upravo jesu babe i djedovi kako ti kažeš, i isti ti će srat da se kafana ne otvori jer su jadni ugroženi ali crkva im ne smeta. Valjda virus samo u crkvi i ne napada 🤷‍♀️

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.980
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!