Slika nije pronađena

Iako je najavljeno da maturanti neće ići u školu zadnje dane već da će im nastava biti prebačena online, isto tako, nema standardne norijade, ali Grad Zagreb ipak je odlučio nešto organizirati. Pogledaj koja je to njihova ideja.

Norijada je službeni završetak srednjoškolskog obrazovanja, onaj dan kada će se svi još jednom zajedno podružiti i ludo zabaviti. Od druženja svih maturanata na Trgu, povorke kroz grad do još malo druženja i koncerta navečer na Bundeku. Tako to otprilike izgleda svake godine. Prošla je godina bila izuzetak zbog pojave korone, a isto je i s ovom. Zagrebački maturanti su tako prošle godine kao norijadu imali online koncert. Što će biti i hoće li biti išta ove godine, pitao je Mojfaks Gradski ured za obrazovanje Grada Zagreba. Odgovorili su im da će umjesto tradicionalne povorke i druženja na Bundeku uz koncert biti organiziran online koncert. Na koncertu će nastupiti Marko Kutlić i prateći bend, Matija Cvek, Nela Đinđić i Nika Turković. Koncert će se održati 25. svibnja s početkom u 19 sati u I. gimnaziji, odakle će se prenositi uživo.

Koliko će maturanata ići na ovaj koncert? Sumnjamo da će biti navala. Kakve su reakcije na otkazivanje norijade i kakvi su im stvarno planovi za zadnji dan škole, saznaj više na portalu Mojfaks.

Izvor  

Pogledajte još:

Maturanti su tužni i razočarani zbog novih mjera: Napisali su dirljivo pismo ministru obrazovanja!

[FOTO] NORIJADA 2019! Najbolji natpisi na majicama zagrebačkih maturanata

Norijada u očima turista: 'Zbunile su me šarene majice, što se ovdje događa?'

norijada norijada 2021. grad zagreb